Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Ανακοίνωση του Ατρόμητου Βασιλικών για γήπεδο και χρόνια πολλά

 


Ανακοίνωση του Ατρόμητου Βασιλικών: 


Ο Α.Ο Ατρόμητος Βασιλικών σας εύχεται χρόνια πολλά κ καλή χρονιά! 

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για άλλη μια φορά όλους όσους σε δύσκολους καιρούς στηρίζουν με το υστέρημά τους την ύπαρξη του σωματείου μας (κάλαντα, ημερολόγια, δωρεές)!

Αναφορικά με το θέμα του γηπέδου θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους φιλάθλους μας ότι όλο αυτό τον καιρό προσπαθούμε να πιέσουμε για την άμεση αποκατάσταση του! Ο δήμαρχος και οι τοπικοί σύμβουλοι μας έχουν ενημερώσει ότι η μελέτη που έχει πραγματοποιηθεί θα σταλεί για έγκριση από τους αρμόδιους φορείς! Περιμένουμε η διαδικασία να κινηθεί τάχιστα καθώς κάθε καθυστέρηση μπορεί να αποβεί μοιραία για την ύπαρξη της ομάδας μας! Θεωρούμε ότι το ότι πρόσφατα ανακοινώθηκε από το δήμο μας μεγάλο κονδύλι για τη βελτίωση του γηπέδου της Ιστιαίας ενώ το δικό μας γήπεδο είναι ολοσχερώς καμμένο έχει να κάνει με τις διαδικαδίες που πρέπει να ακολουθηθούν! Εδώ και καιρό οι προπονήσεις της ομάδας μας έχουν ανασταλεί καθώς το κοντινότερο γήπεδο είναι στις Γούβες και σε συνθήκες covid είναι δύσκολο να μεταφέρουμε με ασφάλεια τους παίχτες μας! 

Ανεβάσαμε τις πρόσφατες φωτογραφίες που βλέπετε από το γήπεδο για να γίνει κατανοητό πόσο δύσκολη είναι η κατάσταση που καλούμαστε να διαχειριστούμε....