Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

ΑΟ Ν. Αρτάκης: Αλλαγή φρουράς στα γκολπόστ

 


Αλλαγή φρουράς  στα γκολπόστ για τον ΑΟ Ν. Αρτάκης ο οποίος ανακοίνωσε την λύση της συνεργασίας με τον τερματοφύλακα Γιάννη Αραμπατζή και την έναρξη της συνεργασίας με ένα γνώριμο τερματοφύλακα τον Μανώλη Μανωλικίδη που είχε φορέσει τα χρώματα του ΑΟΝΑ την σεζόν 2019-2020.


Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου:


Ο Αθλητικός Όμιλος Νέας Αρτάκης θα ήθελε να ενημερώσει για την κοινή συναίνεση λύση της συνεργασίας του με τον ποδοσφαιριστή Αραμπατζή Γιάννη .

Ο Γιάννης αγωνίστηκε με την ομάδα μας στην θέση του τερματοφύλακα την φετινή χρονιά στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής στον 3ο όμιλο .

Ένα μεγάλο ευχαριστώ από όλους μας για την συνεργασία μας επαγγελματίας με σημαντική προσφορά στην ομάδα μας του ευχόμαστε πάνω απο όλα υγεία σε αυτόν και την οικογένεια του και καλή επαγγελματική συνέχεια στην ποδοσφαιρική του καριέρα .   

Επίσης ανακοινώνουμε την έναρξη της συνεργασίας μας με τον ποδοσφαιριστή Μανώλη Μανωλικίδη

Ο Μανώλης έχει αγωνιστεί και στο παρελθόν 2019-2020 με την ομάδα μας στην Γ' Εθνική ως τερματοφύλακας , προηγούμενη ομάδα του ο Αίαντας Σαλαμίνας , 6ος Όμιλος καθώς επίσης και στην ομάδα του Εθνικού Πειραιά την περσινή χρονιά 6ος Όμιλος στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής .

Του ευχόμαστε υγεία και προσήλωση στους πρωταγωνιστικούς στόχους της ομάδας μας 

Καλώς ήρθες Μανώλη !!

Εκ του ΔΣ του ΑΟΝΑ