Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Βήμα παραμονής για την Κήρινθο 2-1 τον Ευβοϊκό Αγ. Νικολάου


Βήμα παραμονής στην Β' κατηγορία έκανε η ΑΕ Κηρίνθου που επικράτησε με 2-1 του Ευβοϊκού Αγίου Νικολάου στον πρώτο  αγώνα μπαράζ που έγινε το απόγευμα του Σαββάτου στο Στάδιο των Ψαχνών.

Οι νικητές ήταν πιο ουσιαστικοί και με δύο γκολ στα πρώτα 17 λεπτά της επανάληψης έφτασαν στην πολύτιμη νίκη που τους δίνει μεγάλο αβαντάζ απέναντι στον Ευβοϊκό που ξεκίνησε πιο δυνατά στον αγώνα αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει παρά τις ευκαιρίες με κορυφαίες το τετ α τετ του Παρίση και το δοκάρι του Ανδρέου στο 18'.

Στο ίδιο διάστημα η Κήρινθος είχε τις δικές τις καλές στιγμές αλλά έπεσε πάνω στον τερματοφύλακα Βαβουλιώτη που την σταμάτησε σε 2-3 περιπτώσεις.

Τελικά στο Β' ημίχρονο αυτή που χαμογέλασε ήταν η Κήρινθος η οποία με γκολ του Σταματέλου στο 55' 1-0 και του Ισαλλάρι στο 63' 2-0 πήρε πολύ σημαντικό προβάδισμα και το κράτησε μέχρι το τέλος παρά τις προσπάθειες του Ευβοϊκού που το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει στο 88' σε 2-1 με σκόρερ τον Λύκο.

Ο επόμενος αγώνας είναι Καθενοί - Κήρινθος την Κυριακή 22 Μαϊου και ώρα 18:00 πάλι στο Στάδιο των Ψαχνών.


 ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Παπακυριάκος, Ιωάννου - Παππάς.


ΚΗΡΙΝΘΟΣ (Ν. Θωμάς): Αλεξίου, Μπαλατσός, Α. Μόσχου, Σεφέρης, Γ. Βρεττός (83′ Τριανταφύλλου), Π. Σταματέλος, Καμπούρης (83′ Καστανιώτης), Ε. Μόσχου, Ισαλλάρι (78′ Ι. Σταματέλος), Τζανής, Ραβανός.


ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ (Γρ. Μάλλιαρης): Χ. Βαβουλιώτης, Μαστροχρήστος, Ελευθεριάδης (46′ Ν. Μάλλιαρης), Μπαρίτας, Νάνος (61′ Δ. Βαβουλιώτης), Κυτίνος, Λύκος, Παππάς, Ανδρέου (61′ Πιτσινής), Τζάνος, Χ. Παρίσης.