Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Nίκη με ...αγγλική βοήθεια και έτοιμες για το ματς -πρόκληση της χρονιάς.Αβαντίδες-ΑΕΛ 2-0

 

Με πρωταγωνίστρια και σκόρερ και των δύο γκολ την Άκσα οι Αβαντίδες πέτυχαν την πρώτη τους νίκη στο Ενωσιακό επί της Λάρισας και πλέον πάνε στο ίδιο γήπεδο την Κυριακή απέναντι στον μεγάλο ΠΑΟΚ να παίξουν τα ρέστα τους για το θαύμα.

Οι φιλοξενούμενες με την συμπαράσταση αρκετών φίλων τους στην αρχή είχαν τα ηνία του ματς όμως οι των Αβαντίδων πέρασαν την σκόπελο και μάλιστα στο 23' βρήκαν δίχτυα.Η Άκσα με ωραίο σουτ έξω από την περιοχή νίκησε την Βλασιάδου .

Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτριες του Κνέζεβιτς διαχειρίστηκαν πολύ καλά το προβάδισμα και μετά το 55' ήταν αυτές που πατούσαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο.Και στο 71' καθάρισε πάλι η Άκσα με εύστοχο χτύπημα πέναλτι και παρά τις προσπάθειες των Λαρισαίων στο τέλος το σκορ δεν άλλαξε.

Διαιτητές οι Χατζηγιάννης, Λαμπρόπουλου και Λεκαράκος.

Αβαντίδες(Κνέζεβιτς): Γιαννακούλη, Τζαφέρη(70'Παχάκη), Νεοφύτου, Μελισσού, Πύθουλα, Πλυτά, Μακρή,(80'Αργυρίου), Κοκοτσάκη, Κατωπόδι, Άκσα(90'Πρίφτη), Μπριασούλη.

ΑΕΛ(Πάνος): Βλασιάδου, Παυλόπουλου(90'Μέλλου), Κόντου, Τσαραντάνη(65'Ρήγα), Σωτηριάδη(76' Ντάβου), Μusto,Castanon,Μούκα(46'Seara), Ννικολαίδου, Strubelova, Γούλα.