Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Φιλική τριάρα ο Αμαρυνθιακός απέναντι στον Πανιώνιο (3-2)

 


Νίκη με 3-2 πέτυχε ο Αμαρυνθιακός σε φιλικό παιχνίδι απέναντι στον Πανιώνιο δείχνοντας την δύναμη του με έναν αντίπαλο εγνωσμένης αξίας.

Τα γκολ των νικητών πέτυχαν οι Π.Λ .Σκριβάνος στο 12', ο Βεζυρτζόγλου στο 21' και ο Δήμου στο 89' ενώ οι φιλοξενούμενοι είχαν φέρει το ματς στα ίσια με τους Ρέτζη στο 60' και Γροντή στο 73'.

Στο τέλος του ματς ο Θ.Μεθενίτης πέρα από την χαρά του για το αποτέλεσμα δεν παρέλειψε να ευχηθεί και το αυτονόητο ,τα μυαλά των ιθυνόντων να έρθουν στην θέση τους και να σκεφτούν το μέλλον των σωματείων που πλήττονται με την αποχή από τα γήπεδα.


Διαιτητές οι Γκάτσος, Ιωάννου και Ντόβολης.


Αμαρυνθιακός (Μεθενίτης): Φαλαγγίτης, Τσούτσης ( 51'Π.Δ.Σκριβάνος), Μπαλαμπάνης (80' Μεταξάς), Γ. Τσολάκος, Σ. Μυρτέζα (51'Μπατζέλης), Σπυράκης (51'Βέσελι), Σταματάκος (74' Μανής), Ρούσσος, Βεζυρτζόγλου (80'Μετοχιάτης), Δήμου (90'Πάλλης), Π.Λ.Σκριβάνος (Θ.Σκριβάνος).


Πανιώνιος (Κούστας): Καρούσος (46'Παχατούρας), Καρδάμης, Διονέλης (46'Ξυγκόρος), Καλύβας (46'Μπρέγκου), Μερτύρης, Μαρινάκης (46'Ρέτζης), Παπαδάκης, Στουπής (46'Γροντής), Κουφουδάκης (46'Γκοτόβος), Πίσπας (46'Τσίπρας), Τσιμπόκας (58'Κωτσόβος).