Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Αυγενάκης: ''Η ΕΕ της ΕΠΟ να αναθεωρήσει την απόφαση για διακοπή. Ας ξεκινήσουν με το 87% των ενεργών σωματείων"

 


Για το φλέγον θέμα των ημερών μίλησε ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης στον ΣΚΑΙ Πάτρας υπογραμμίζοντας ότι αυτό που μπορεί να γίνει είναι να πειστεί η ΕΕ της ΕΠΟ να αναθεωρήσει την απόφαση της και να προτείνει κάτι δημιουργικό.

Διαφορετικά ας ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα με το 87% των ενεργών σωματείων, τονίζοντας πως πρέπει να παραδεχθούν πως έκαναν λάθος να αναστείλουν την διενέργεια των πρωταθλημάτων.

Για ένα 12.5% κάποιοι πρόεδροι ΕΠΣ πήραν την απόφαση για αναστολή και η δημοκρατία που υπηρετεί ο κ. Μπαλτάκος φτάνει μέχρι το σημείο αυτό.

Επίσης ο υφυπουργός τόνισε πως ο κ.Μπαλτάκος προσπαθεί να δημιουργήσει τεχνητή ένταση και κάποιοι δυσκολεύονται να καταλάβουν διότι για πρώτη φορά ξεμασκαρεύονται κάποιοι χαλώντας μαγαζάκια στην λογική των οικογενειακών επιχειρήσεων.

Συντάχθηκε με το πλευρό των γονέων των ποδοσφαιριστών στα ερασιτεχνικά σωματεία αλλά και των παραγόντων τους αλλά και με τους τελευταίους  να έχουν ευθύνη γιατί σιωπούν σε μια παράλογη απόφαση.

Είναι ξεκάθαρο κατέληξε ο υφυπουργός πως χρειάζεται θάρρος για να παραδεχθούν πως πήραν λάθος απόφαση και να ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα δίχως καθυστέρηση.