Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Δημήτρης Ερμήλιος:''Στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ ''

 Σε συνέντευξη που έδωσε ο Δημήτρης Ερμήλιος στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ και στην εκπομπή ''Η λαίδη και ο αλήτης '' αναφέρθηκε κυρίως στο πνεύμα των ακαδημιών και στην απαίτηση όλων των δασκάλων να τους εμφυσήσουν την αγάπη πρωτίστως για το άθλημα.

Ο υπεύθυνος της Ακαδημίας του Ερμήλιου στάθηκε στις σωστές βάσεις που πρέπει να πάρει ένας νέος άνθρωπος και το μην επενδύουμε χωρίς προγραμματισμό είναι σαν να χτίζουμε επάνω στην άμμο.Βήμα βήμα γίνονται όλα και πολλές φορές οι ίδιοι οι γονείς φέρνοντας το παιδί σε μας ρωτάνε που θα κάνουν καριέρα και πότε.

Επίσης έδωσε το στίγμα μέσα από προτάσεις που έχουν να κάνουν με την αλλαγή της νοοτροπίας κυρίως των γονιών για το μέλλον των παιδιών τους -χαρακτηριστικά λέγοντας πως έπρεπε να υπάρχει σχολή γονέων - και στην πορεία αν κάποιο παιδί αξίζει να προχωρήσει τότε να είμαστε σίγουροι ότι δεν θα χαθεί.

Ασχολούμαστε όπως είπε χαρακτηριστικά πως είτε φτωχό είναι κάποιο παιδί είτε πλούσιο δεν έχει καμία διαφορά στην αντιμετώπιση του αν και έδωσε το παράδειγμα της Βραζιλίας που τα παιδιά από τις φαβέλες έχουν το όνειρο να ξεφύγουν από την μιζέρια και να γίνουν διάσημα και πλούσια.Και σίγουρα με την δουλειά όλα πετυχαίνονται καθώς από μόνο του το ταλέντο δεν αρκεί.

Επίσης τόνισε πως ένα παιδί που έρχεται στην Ακαδημία έχει δεν έχει ταλέντο εμείς το δεχόμαστε και θα ήταν άδικο για κάποιο παιδί να το διώχναμε ,αυτό θα ήταν τελείως αντιπαιδαγωγικό και απάνθρωπο.Πάντα με την συνεργασία των γονιών μπορεί ένα παιδί να πετύχει τους στόχους και με μέτρο χωρίς να τρέφουμε ελπίδες που μετά θα αποδειχθούν απατηλές.

Τελειώνοντας έδωσε έμφαση στην σημασία του ερασιτεχνικού αθλητισμού που αποτελεί αναμφίβολα τις βάσεις για την περαιτέρω εξέλιξη ενός αθλητή και φυσικά την ευθύνη που πέφτει στους ώμους των δασκάλων των Ακαδημιών προκειμένου αυτή η πυραμίδα να λειτουργήσει εύρυθμα.