Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

ΑΟ Χαλκίς: Δελτίο τύπου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την περασμένη Κυριακή που ξεκίνησε αυτό το πολύ δύσκολο για εμάς πρωτάθλημα δυστυχώς η ομάδα μας έχασε, όμως πάλεψε με νύχια και με δόντια με πάθος και αυταπάρνηση με ήθος και αξιοπρέπεια. Αυτές είναι οι ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ που αγωνιζόμαστε στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και με αυτές θα συνεχίζουμε να παλεύουμε με ότι δυνάμεις διαθέτουμε όπως το κάναμε όταν ξεκινήσαμε στην αρχή από το μηδέν μέχρι και σήμερα που έχουμε καταφέρει να έχουμε 26 νέους ποδοσφαιριστές και μια κανονική, ικανή και αξιοπρεπή ομάδα. 

Έχουμε δαπανήσει πάνω από 40.000 ευρώ, δεν χρωστάμε ούτε ευρώ σε κανένα, έχουμε ξεκινήσει να δημιουργούμε τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ ΤΩΝ ΠΟΛΛΩΝ,  έχουμε καθημερινά προβλήματα να αντιμετωπίσουμε και να λύσουμε, διαφωνούμε ή συμφωνούμε σε πολλά από αυτά, υπάρχει διοικητική απειρία από κάποιους, κάνουμε ανθρώπινα λάθη που δεν τα κρύβουμε όμως προχωράμε και θα προχωράμε με πίστη, δύναμη και ήθος και θα ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ... Και αυτό γιατί μας ΕΝΩΝΕΙ η μεγάλη αγάπη για τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ της καρδιάς μας και η οραματική ιδέα να δημιουργήσουμε μια ομάδα που ανήκει σε ΟΛΟΥΣ και θα στηρίζεται από ΟΛΟΥΣ. 

Την Παρασκευή 18/11 και ώρα 17.30 στο στάδιο Χαλκίδας θα τελεστεί ο Αγιασμός της ομάδας μας και ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ανεξαιρέτως που το επιθυμούν, να παρευρεθούν και να είναι μαζί μας σε αυτή την Άγια στιγμή όπως αρμόζει σε μια πραγματικά μεγάλη και αγαπημένη οικογένεια.

Την Κυριακή 20/11 και ώρα 13.00 (1 μ .μ ) δίνουμε τον πρώτα αγώνα πρωταθλήματος στην έδρα μας και καλούμε όλους τους φίλους και τους φιλάθλους της ένδοξης ομάδας μας να έρθουν στο γήπεδο μας για να στηρίξουν τον κοινό στόχο όλων που την αγαπούν και είναι η ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ Η ΝΙΚΗ. Γιατί απλά και αληθινά

  ΜΟΝΟ ΜΑΖΙ ΜΠΡΟΡΟΥΜΕ!!!

ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ