Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Γ΄ Εύβοιας: ΟΠΑ Αιδηψού - Πανηλιακός 2-2

Ισόπαλος 2 – 2 ολοκληρώθηκε  το τοπικό ντέρμπι ΟΠΑ Αιδηψού – Πανηλιακός για την 7η αγνωστική της Γ΄ Εύβοιας (Βόρειος Όμιλος). 

Μετά το σημερινό αποτέλεσμα, ο Πανηλιακός βρέθηκε στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 17 βαθμούς, με τον Ακράτητο Κεχριών να ανεβαίνει στην πρώτη θέση μετά τη σημερινή του νίκη, με ένα βαθμό περισσότερο.

Μεγάλη στιγμή για την ΟΠΑ στο 19΄με τον Ν. Αναγνώστου να εκτελεί κόρνερ και τον Μανδέλο να πλασάρει για γκολ, με τον Μιλάνι να πετάγεται σωστά και η μπάλα να βρίσκει στο χέρι και στο οριζόντιο δοκάρι του.

Για τους φιλοξενούμενους η πρώτη καλή στιγμή ήταν στο 25΄με τον Κουκούρα να ψάχνει για τα δίχτυα και τον Ψαρρά να διώχνει, με την μπάλα να αλλάζει πόδια σε δύο τρείς επιτιθέμενους, με τελικό αποδέκτη και πάλι τον Κουκούρα που από την περιοχή σούταρε αλλά η μπάλα βρήκε σε αμυνόμενο και βγήκε κόρνερ.

Στο 31΄ μετά από λάθος του Μιλάνι, ο Μανδέλος έκλεψε την μπάλα και εύκολα άνοιξε το σκορ, βάζοντας την ΟΠΑ μπροστά, 1-0.

Στο 40΄ ο Κουκούρας χρεώθηκε με την εσχάτη των ποινών για ανατροπή του Δ. Σουλιάδη και ο Ν. Αναγνώστου από τη βούλα, διπλασίασε τα τέρματα των γηπεδούχων, 2-0.

Δευτερόλεπτα πριν τη λήξη του ημιχρόνου, ο Κουκούρας σούταρε με τον Ψαρρά να διώχνει και τον επιθετικό των φιλοξενούμενων να παίρνει το ριμπάουντ και να μειώνει εύκολα σε 2-1, σκορ που ήταν και αυτό του πρώτου μέρους.

Στο 67΄ ο Δημητράνας εκτελεί φάουλ και ο Αγγελόπουλος μέσα από την περιοχή σουτάρει δυνατά, βρίσκοντας τα δίχτυα του Ψαρρά, φέρνοντας τον αγώνα στα ίσια, 2-2.

Στο 75΄ο Κουκούρας βρέθηκε τετ ε τετ με τον πορτιέρε της ΟΠΑ και σημάδεψε τα δίχτυα του, όμως ο Ψαρράς κατάφερε με τα πόδια να διώξει σε κόρνερ.

(Δείτε τον αγώνα σε Video σε άλλη ανάρτησή μας, αργότερα)

ΟΠΑ ΑΙΔΗΨΟΥ (Παναγιώτης Αναγνώστου): 

Ψαρράς, Πετεβές, Δ. Σουλιάδης, Μάργαρης, Φώτου, Αικατερίνης (73′ Σαχινίδης), Μήτρου (88′ Σκέντερι), Ν. Αναγνώστου (43′ Μαρέτσι λ.τ.), Μανδέλος, J. Gozhina (73′ Μ. Gozhina), Μαυροζούμης.

ΠΑΝΗΛΙΑΚΟΣ

Μιλάνι, Γερογεωργάκης, Δημητράνας, Γιαντζής, Μπλέτσας (60′ Ξυδερός), Καπλάνης (73′ Μπέμπελος), Τσώνος (73′ Κατσάρης), Νεανίδης, Κουκούρας, Αγγελόπουλος (91΄  Καλαϊτζίδης), Μαργκεγκάι.

Διαιτησία: Σιαπλαούρας (Παυλάτος - Αντωνίου Γ)