Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Γ΄ Εύβοιας: Πρωταθλητής χειμώνα ο Ακράτητος

 

Δεν τα κατάφερε ο Ευβοϊκός Γουβών σήμερα στην 7η αγωνιστική (τελευταία του πρώτου γύρου), λυγίζοντας από τον ανώτερο Ακράτητο Κεχριών που κέρδισε εκτός έδρας με τελικό 2-3, σκορ που φέρνει τις Κεχριές στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με 18 βαθμούς, αφού το σημερινό στραβοπάτημα – ισοπαλία του Πανηλιακού με την ΟΠΑ, τον έφερε στη δεύτερη θέση με 17 βαθμούς.

Η ομάδα του Κώστα Γερογιάννη άνοιξε το σκορ στο 20ο λεπτό με τον Δ. Γερογιάννη, σκορ που ήταν και αυτό του πρώτου μέρους.

Με το καλημέρα του δεύτερου ημιχρόνου, ο Τσούτσικας έκανε το 1-1, ξεκινώντας και πάλι τον αγώνα από την αρχή.

Η συνέχεια όμως έφερε το τελικό αποτέλεσμα, με τον Βαλάντη Αλεξίου να πετυχαίνει δύο γκολ μέσα σε σχεδόν δέκα λεπτά, το πρώτο στο 76΄ (1-2) και το δεύτερο στο 87΄ (1-3).

Ο Κουβέλης στο 89΄απλά μείωσε το τελικό αποτέλεσμα σε 2-3.



ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΓΟΥΒΩΝ (Παναγιώτης Κολονιώτης):

Ευαγγελόπουλος, Βασιλείου, Ιωαννίδης, Στραφιώτης, Μαργέτης, Ραβανός (46′ Κουβέλης), Κομποθανάσης, Δημουλάκης, Τσούτσικας, Τρίγκας, Λιαγκούρης.

 

ΑΚΡΑΤΗΤΟΣ ΚΕΧΡΙΩΝ (Κώστας Γερογιάννης):

Κ. Αλεξίου, Αχματιώτης, Αλεξίου (90′ Κουζοβούνας), Π. Γερογιάννης, Κοντογιάννης, Χαιρόπουλος (74′ Γεωργίου), Κάβουρας (90′ Γεωργαντζής), Θαλασσινός, Χ. Αλεξίου (85′ Καραμπίνης), Παπαδημητρίου, Δ. Γερογιάννης.

 

Διαιτησία: Παπακυριάκος (Ρουμπής – Δάλλας)