Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Ο ΚΑΖΑΜΙΑΣ ΤΟΥ 2023.

 

      ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2023

Η χρονιά ξεκινάει με καύσωνα και οι μετεωρολόγοι απορούν με την θεαματική αλλαγή ,ο κόσμος αναζητά δροσιά στις παραλίες και οι περισσότεροι υπάλληλοι αρχίζουν να παίρνουν τις άδειες τους πρόωρα,στον αθλητικό χώρο γίνονται τα ντέρμπι στην πρώτη κατηγορία ο Αμαρυνθιακός εξακολουθεί να οδηγεί την κούρσα όμως Αρτάκη και Ταμυναικός κάνουν ένσταση για να πάρουν τους χαμένους βαθμούς πίσω λόγω μη νόμιμης συμμετοχής 13 παικτών που ήρθαν στο μεταγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου.Η ΕΠΣΕ διακόπτει το πρωτάθλημα και μέχρι νεοτέρας και τα σωματεία δίνουν φιλικά ματς μεταξύ τους

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2023

Η ομάδα της Χαλκίδας νικάει στο Στάδιο τον Απολλωνα Πάργας με 13-0 αναγκάζοντας τον προπονητή της αντίπαλης ομάδας να δηλώσει εκτός από παραίτηση και πως αν είμασταν ομάδα από την ....Πράγα αυτό το ρεζιλίκι δεν θα θα το είχαμε πάθει.Τα χαμόγελα επιστρέφουν στον ΑΟΧ και με τον νέο προπονητή τον Νίκο Αναστόπουλο που έφυγε κακήν κακώς από την Καλαμάτα δηλώνουν έτοιμοι για μεγάλα πράγματα,η άνοδος στην football league είναι κάτι παραπάνω από βέβαιη.

ΜΑΡΤΙΟΣ   2023

Τα υπόλοιπα πρωταθλήματα εκτός της  Α' ΕΠΣΕ συνεχίζονται κανονικά και η Προποντίδα έχει ξεφύγει ήδη 17 βαθμούς από τον δεύτερο με τον Γκιόσι σε ένα ματς στο Βούρκο να πετυχαίνει 12 γκολ κάνοντας ρεκόρ που θα γραφτεί στο βιβλίο Γκίνες,δίκτυα από όλο τον κόσμο ασχολούνται με το γεγονός και μάλιστα το CNN φέρνει απεσταλμένο ειδικά από την Νέα Υόρκη να καταγράψει το ασύλληπτο ρεκόρ.Η  καλοκαιρία κάποια στιγμή τελειώνει με το γνωστό ρητό πλέον στα χείλη όλων....Μάρτης γδάρτης.

ΑΠΡΙΛΙΟΣ  2023

Η Α' ΕΠΣΕ επαναρχίζει με τις ομάδες Αρτάκη,Ταμυναικό και Αμαρυνθιακό  να ξεκινούν όλες με τους ίδιους βαθμούς δίνοντας μια σολομώντεια λύση στις ενστάσεις και τις διαμαρτυρίες. Τα ντέρμπι επαναλαμβάνονται και λήγουν όλα ισόπαλα ....θεία δίκη της στρογγυλής θεάς. Στην ουρά της βαθμολογίας ο Ελλήσποντος κάνει όμως το μεγάλο μπαμ νικώντας τον Αμαρυνθιακό μέσα στην Βάθεια φέρνοντας τα πάνω κάτω στο πρωτάθλημα με τον Ερμίν Τόρα  σαν σέντερ φορ να βάζει  3 γκολ και έτσι πλέον  να βαδίζει πλέον στα στα χνάρια του Γκέρσι .

ΜΑΙΟΣ 2023

Τα πρωταθλήματα μπαίνουν στην τελική τους φάση ο ΑΟΧ έχει εξασφαλίσει την πρωτιά στον όμιλο του και περιμένει πλέον τα πλέι όφ. Η ομάδα δεν έχει δεχτεί ούτε ένα γκολ από την ημέρα που την ανέλαβε ο ''μουστάκιας'' αποδεικνύοντας  πως δίκαια τον αποκαλούν ''Χελένιο Χερέρα'' των ελληνικών πάγκων. Στην Α' ΕΠΣΕ οι τρεις διεκδικητές πάνε ισόβαθμοι μέχρι το τέλος και θα χρειαστούν μπαράζ για να βγει ο πρωταθλητής.Σε ουδέτερη έδρα ορίζονται οι αγώνες για τον επόμενο μήνα.

ΙΟΥΝΙΟΣ 2023

Τα ματς μπαράζ ενώ είχαν οριστεί για τα μέσα του μήνα η ΕΠΣΕ αναγκάζεται να τα αναβάλει εξ αίτιας μια ανεπανάληπτης χιονόπτωσης που ενέσκηψε στην περιοχή της Ευβοίας,τα μέσα ενημέρωσης μιλάνε για πρωτοφανή αλλαγή του κλίματος που έρχεται σε συνέχεια με τους καύσωνες του Ιανουρίου. Τελικά τα παιχνίδια μπαράζ γίνονται έστω και κάτω από δυσμενείς συνθήκες με τον Ταμυναικό να κλέβει την πρωτιά στο τελευταίο λεπτό στο ματς με τον Αμαρυνθιακό εκπροσωπόντας την Εύβοια στους αγώνες για άνοδο στην Γ'Εθνική. Αρτάκη και Αμαρυνθιακός μένουν τελικά να διεκδικήσουν την άνοδο στο νέο πρωτάθλημα βλέποντας κόπους ενός χρόνου να χάνονται σε μια στιγμή.

ΙΟΥΛΙΟΣ 2023 

Στα μπαράζ για την άνοδο ο ΑΟΧ βγαίνει πρώτος στον όμιλο του κερδίζοντας την άνοδο στην football league 2,κερδίζοντας με το σπαθι τους μια από τις 4 θεσεις ερχόμενη τέταρτη , όμως η ΕΠΟ την τελευταία στιγμη αλλάζει την  προκήρυξη και ανεβάζει 3 ομάδες αντί για 4 . Ακολούθησαν ενστάσεις , Οι της Χαλκίδας όπως ήταν φυσικό αντέδρασαν μια και είχαν κερδίσει την άνοδο με το σπαθί τους.Ο Ταμυναικός με την σειρά του επιστρέφει στο τοπικό κάνοντας και την νέα Α' ΕΠΣΕ άκρως ανταγωνιστική.

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2023

Τα παιχνίδια ξαναγίνονται για την άνοδο και ο ΑΟΧ δεν καταφέρνει τελικά να πάρει την άνοδο,ο Αναστόπουλος παραιτείται,η διοίκηση πνέει μένεα εναντίον όλων ,οι παίκτες ζητούν λύση των συμβολαίων τους και φτου κι απ την αρχή.....τι είχες Γιάννη τι είχα πάντα η  κακή μοίρα της ομάδας ακόμη την κατατρέχει.

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2023

Η ηρεμία επανέρχεται καθώς αρχίζουν κανονικά τα πρωταθλήματα,ο ΑΟΧ μετά το περυσινό κάνει πλήρη ανανέωση και προπονητής αναλαμβάνει ο ......Πέτρος Ζουρούδης,η ομάδα στην αρχή κερδίζει με 3-0 και ο κόουτς δηλώνει πλήρως ικανοποιημένος για το αποτέλεσμα που μπορεί να αλλάξει την μοίρα της ομάδας του.Οι Αβαντίδες κάνουνε μια νέα αρχή με έναν ελληνοαμερικάνο που παίρνει ότι καλύτερο κυκλοφορεί στην αγορά και με το πιο σημαντικό φέρνοντας 11 παίκτριες του ΠΑΟΚ στην Χαλκίδα και αλλάζοντας τον ποδοσφαιρικό χάρτη στο γυναικείο ποδόσφαιρο.Μετά από αυτό ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ κ.Σαββίδης παραιτείται από την ομάδα δηλώνοντας απογοητευμένος.

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2023

Εκπλήξεις στο κύπελλο καθώς μετά από νέο κανονισμό οι αδύνατες ομάδες του Νομού παίζουν μονά παιχνίδια απέναντι στους ισχυρούς,θύματα η Αρτάκη που χάνει μέσα στον Πισσώνα την πρόκριση στα πέναλτι, ο Ταμυναικός μέσα στο Μονόδρι και ο Αμαρυνθιακός μέσα στην Μεσοποταμία.Μετά από αυτά τα τοπικά μέσα μιλούν πως γίναμε ....Αγγλία έστω και για λίγο.

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2023

Και μέσα σε όλα μεγάλη επιτυχία για το μπάσκετ της Εύβοιας καθώς εδώ και λίγες μέρες συμμετέχει στην Α1 η πάλαι ποτέ ομάδα της Κύμης,ένα γεγονός που κάνει τους Ευβοιώτες φιλάθλους και ειδικά τους Χαλκιδέους να γεμίζουν ασφυκτικά το κλειστό της Κανήθου δείχνοντας έτσι πόσο διψασμένοι για επιτυχίες είναι.Μάλιστα η Κύμη στην πρεμιέρα νικάει τον πρωταθλητή Ολυμπιακό με τον Μπαρτζώκα να αναρωτιέται πως έχασε η ομάδα του ενώ είχε προβάδισμα 20 πόντων στο ημίχρονο.

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2023 

Η Εύβοια πλέον έχει αλλάξει αθλητική Ρότα μόνο το  αντρικό ποδόσφαιρο παραμένει σε μέτριο επίπεδο όμως όλοι πλέον ευελπιστούν για ένα καλύτερο αύριο,οσονούπω με την είσοδο του 2024 όλοι ευελπιστούν πως μόνο χαρές και επιτυχίες μπορεί να φέρει και ο νέος χρόνος θα αφήσει πίσω την μιζέρια κάνοντας τις ομάδες  περισσότερο παραγωγικές και επιτυχημένες.

 Γιάννης Νερούτσος