Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Eviagoal : Αφήνοντας το 2022

Ολοκληρώθηκαν οι αγώνες σε όλα τα πρωταθλήματα για το 2022 με την διακοπή λόγο γιορτών (εκτός μιας αναβολής που θα διεξαχθεί στις 28/12) και η εικόνα της ποδοσφαιρικής χρονιάς βρίσκει τις πάρα κάτω ομάδες στην κορυφή:
Α' κατηγορία Ευβοίας:

Ο Αμαρυνθιακός παίρνει τα εύσημα αφού στους 11 αγώνες του πρωταθλήματος έχει ισάριθμες νίκες και βρίσκεται στην κορυφή με 33 βαθμούς. Στην δεύτερη θέση ακολουθεί ο ΑΟΝ Ατάκης  αήττητος κι αυτός με 10 νίκες μια ισοπαλία και 31 βαθμούς. Στην τρίτη θέση ο Ταμυναϊκός με 9 νίκες, μια ισοπαλία και μια ήττα με 28 βαθμούς. Είναι η τριάδα που αυτή την στιγμή πρωταγωνιστεί. Με την νέα χρονιά και οι τρεις παίζουν μεταξύ τους στα πιο μεγάλα ντέρμπι του πρωταθλήματος του πρώτου γύρου. (έχει γίνει μόνο ο αγώνας Αρτάκη-Ταμυναϊκός 2-2)

       β' κατηγορία Ευβοίας

Στον 1ο όμιλο Παντριαδικός και ΑΕ Ιστιαίας βαδίζουν μαζί στην κορυφή. Έχουν από 25 βαθμούς με 8 νίκες και 1 ισοπαλία ο καθένας. Λίγο πιο κάτω η ΑΕ Καθενών με 22 βαθμούς καραδοκεί.

Στον 2ο όμιλο η πρωτιά ακούει στο όνομα Προποντίδα που βρίσκεται στην κορυφή με 28 βαθμούς αήττητη με 9 νίκες και 1 ισοπαλία. Στην δεύτερη θέση ο ΑΟ Μαρμαρίου με 25 βαθμούς, 8 νίκες 1 ισοπαλία και 1 ήττα.  Αρκετά πιο πίσω στους 19 βαθμούς βρίσκεται ο Όλυμπος Γυμνού με 5 νίκες,τις περισσότερες ισοπαλίες στο πρωτάθλημα (4) και 1 μόνο ήττα.

Γ' κατηγορία Ευβοίας:

1ος  όμιλος: Ο Ακράτητος Κεχριών οδηγεί στον 1ο όμιλο με 6 νίκες και μία ήττα και 18 βαθμούς. Στην δεύτερη θέση ο Πανηλιακός αήττητος με 5 νίκες και δύο ισοπαλίες αήττητος με 17 βαθμούς .

2ος όμιλος: Ο Κύζικος βρίσκεται στην κορυφή με 5 νίκες, 2 ισοπαλίες και 17 βαθμούς. Από κοντά ο ΠΑΟ Κανήθου με 16 βαθμούς και 3 βαθμούς πιο πίσω οι Αγ. Ανάργυροι με 13 βαθμούς και η Εν Μεσσοποταμίας με 12 βαθμούς.


3ος όμιλος:Ο Ρομαϊκός εδώ έχει ξεφύγει και βαδίζει ολοταχώς για τον τίτλο. Είναι αήττητος με 7 νίκες και 1 ισοπαλία και 22 βαθμούς . Στην δεύτερη θέση 7 βαθμούς  πιο πίσω η Παραλία Αυλίδας με 15 βαθμους.


4ος όμιλος: Τα Κριεζά οδηγούν στην κορυφή αήττητα με 5 νίκες 1 ισοπαλία και 16 βαθμούς στην ολοκλήρωση του Α' γύρου. Στην δεύτερη Θέση ο ΑΟ Κύμης με 4 νίκες  2 ήττες και 12 βαθμούς και τα Ν. Στύρα επίσης με 12 βαθμούς. Δύο βαθμούς πιο πίσω ο Αιγέας Πετριών με 10 βαθμούς.

Γ' Εθνική

Ως αναφορά τον εκπρόσωπο του νομού μας στην Γ' Εθνική ΑΟ Χαλκίς η εικόνα του είναι:
Αποχαιρετά άσχημα την χρονιά στην τελευταία θέση της βαθμολογίας  με την πιο βαριά ήττα στην ιστορία του και την παραίτηση του Πέτρου Ζουρούδη από την τεχνική ηγεσία. Ας ελπίσουμε το 2023 να είναι δημιουργικό για τον ιστορικό Σύλλογο.

Αυτά είναι τα αθλητικά νούμερα για το 2022 και περιμένουμε την νέα χρονιά με μεγαλύτερο ενδιαφέρον.