Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Η Κήρινθος τους γκρέμισε από την κορυφή

Πολύ καλό παιχνίδι έγινε στο γήπεδο του Πάλιουρα όπου η ΑΕ Κηρίνθου έκανε την έκπληξη νικώντας με 2-0 και γκρεμίζοντας από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα την ΑΕ Καθενών.

Οι γηπεδούχοι είχαν την πρωτοβουλία  των κινήσεων στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες αλλά έπεσαν πάνω σε ένα καταπληκτικό Παμφίλη που κράτησε το μηδέν για την εστία του.

Οι φιλοξενούμενοι που αιφνιδίασαν με το γρήγορο γκολ (ευθύνεται ο Μωραϊτης) έπαιξαν έξυπνα με αμυντική τακτική και γρήγορες αντεπιθέσεις,  κατάφεραν να πετύχουν ακόμα ένα τέρμα στην επανάληψη και να φτιάξουν ακόμα 2-3 καλές ευκαιρίες για περισσότερα τέρματα.

Τα γκολ της αναμέτρησης:

Στο 3' από λάθος του τερματοφύλακα Μωραϊτη ο Καστανιώτης έκλεψε την μπάλα και έκανε το 0-1.

Στο 64' από ωραία κάθετη πάσα του Θαλασσινού ο Σταματέλος με ωραίο διαγώνιο σουτ έκανε το 0-2.

ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Ντούρας, Μπούρικας - Ρουμπής.

ΚΑΘΕΝΟΙ (Β. Ντέμης): Μωραΐτης, Νικολακόπουλος (57′ Σκούρος), Ευαγγελινός, Παπακυριακού, Τρίκκας (80′ Μπανάσιος), Καρκαλής, Ρουμπής, Σμπρίνης (57′ Μπαλωμένος), Λάμπρου (71′ Μπασινάς), Καμαριώτης, Κούκουρας.

ΚΗΡΙΝΘΟΣ (Γ. Τσαραμίρσης): Παμφίλης, Εμμανουήλ, B. Μπαλατσός, A. Μόσχου (14′ I. Σταματέλος), Καρατζάς, Σταμούλος, Καλογερόπουλος, Ραβανός, Καστανιώτης, Θαλασσινός, Ισαλλάρι (80′ Θωμάς).