Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Ερυθρόλευκο το ντέρμπι των Ουραγών

 Σε άλλες εποχές θα μιλάγαμε για απόλυτο ντέρμπι πρωταθλήματος ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ για το πρωτάθλημα της Εύβοιας. Σήμερα και με βάση την βαθμολογική θέση των δύο ιστορικών ομάδων μιλάμε για ντέρμπι ουραγών.

Στο Πάρκο του Λαού ο Ολυμπιακός Χαλκίδας επιβλήθηκε της ΑΕΚ Χαλκίδας με 3-0 σημειώνοντας την πρώτη φετινή του νίκη.

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε δυνατά και πήρε τον έλεγχο του αγώνα και κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ μόλις στο 4' με μακρινή απευθείας εκτέλεση φάουλ του αρχηγού της ομάδας Κυράνα και κράτησε το προβάδισμα στο πρώτο μέρος παρά την φιλότιμη προσπάθεια των παικτών της ΑΕΚ.

Στην επανάληψη οι τυπικά γηπεδούχοι πέτυχαν ακόμα δύο τέρματα με σκόρερ τον Γιαννάκη  και έφτασαν στο τελικό 3-0.

Στο 63' ο Γιαννάκης πήρε το ριμπάουντ από απόκρουση του Μητακίδη και έκανε το 2-0 και στο 90' ο ίδιος παίκτης αξιοποίησε σέντρα συμπαίκτη του στο 2ο δοκάρι και με δυνατό σουτ έγραψε το 3-0.

Εκτός των γκολ οι ερυθρόλευκοι είχαν ευκαιρίες με τους Λαμπαδάκη, Κυράνα και Χανιωτάκη , ενώ οι κιτρινόμαυροι είχαν τις δικές τους καλές στιγμές με τους Φιόρι και Νόνα ο οποίος δύο φορές έφτασε κοντά στο γκολ αλλά δεν τα κατάφερε.

ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Καρράς, Αλεξίου - Ακριώτης

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ: Σορόπουλος, Μασούρης (72′ Κατόπουλος), Δημόπουλος, Τζαφέρος, Κυράνας, Λαμπαδάκης, Ηλιάδης (65′ Καρακασίλης), Μποχωρίτης (72′ Θανάση), Χανιωτάκης, Γιαπράκης (56′ Γιαννάκης) Ανδρίκος (56′ Τσάλλας).

ΑΕΚ ΧΑΛΚΙΔΑΣ: Α. Μητακίδης, Σκόνδρας (46′ Ζαχαριάς), Παλιάτσος, Καρβελάς (75′ Π. Χάλιος), Στέφας, Χατζηθεοδώρου (65′ Θεολόγης), Γκιόσι (65′ Βουρδάνος), Νόνας, Μούτσα (46′ Ζαχαριάς), Μάντσε, Φιόρι.