Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Γ΄ Κατηγορία: Ολυμπιακός Λίμνης - Πανηλιακός 0-3

 


Η ομάδα του Πανηλιακού ήταν η νικήτρια της 10ης αγωνιστικής της Γ΄ Κατηγορίας, αυτή τη φορά στο γήπεδο Σκεπαστής απέναντι στον Ολυμπιακό Λίμνης με 3-0.

Με τη νίκη αυτή η ομάδα του Πανηλιακού είναι η μόνη αήττητη του ομίλου, παίρνοντας την πρώτη θέση της βαθμολογίας, με τις Κεχριές να έχουν ένα αγώνα λιγότερο μιας και σήμερα είχε… ρεπό !

Η ομάδα των φιλοξενούμενων ήταν καλύτερη, είχε αρκετές ευκαιρίες για να πάρει το αποτέλεσμα με ευρύτερο σκορ, βρήκε όμως τον τερματοφύλακα Ευσταθίου «εμπόδιο», ο οποίος τουλάχιστον τέσσερις φορές κράτησε το αποτέλεσμα «χαμηλά» σώζοντας με εύστοχες ενέργειες την εστία του.

Το σκορ άνοιξε ο Αγγελόπουλος στο 18΄, 0-1, σκορ που ήταν και αυτό του πρώτου μέρους. Το ίδιο «σκηνικό» και στο δεύτερο, με τους φιλοξενούμενους να διπλασιάζουν τα τέρματα τους στο 56΄, με τον Μάνι Μαργκεγκάι, 0-2.

Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 83΄ και πάλι ο Κώστας Αγγελόπουλος, 0-3, πετυχαίνοντας το δεύτερο σημερινό του γκολ.


ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΙΜΝΗΣ (Βαγγέλης Μπεκάκος): 

Ευσταθίου, Μαστρογιάννης (53′ Ντάνης), Σ. Μακαντάσης, Τσούρτης, Αγγελόπουλος, Χ. Μακαντάσης, Χρυσόπαιδος (53′ Κυριακού), Νταής (65′ Στεργίου), Ξυράφης (65′ Ζούτσος), Παλάντζας (59′ Τσιροδημήτρης), Παναγιώτου.


ΠΑΝΗΛΙΑΚΟΣ: 

Μιλάνι, Παπασταμούλος, Δημητράνας, Γιαντζής, Νεανίδης (82′ Κασσικός), Μπέμπελος, Τσώνος (68′ Κατσάρης), Κομποθανάσης, Κουκούρας (85′ Σταματονικολός), Αγγελόπουλος, Μαργκεγκάι (85′ Γιαλένιος).


Διαιτησία: Δάλλας (Κοντογιαννίδης - Αντωνίου Γ)