Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Νίκη πρωταθλητισμού τα Κριεζά.

Καθάρισαν τον ΑΟ Κύμης και η υπόθεση τίτλου θα παιχτεί με τα Νέα Στύρα αλλά τα Κριεζά έχουν σοβαρό πλεονέκτημα αφού έχουν κάνει το ρεπό τους και αν όλα κυλήσουν ομαλά στον αγώνα με τα Στύρα θα έχουν προβάδισμα και μια διαφορά τεσσάρων βαθμών.

Παίζοντας με πάθος και δύναμη τα Κριεζά επικράτησαν του ΑΟ Κύμης με 3-1.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν έχοντας την πρωτοβουλία των κινήσεων και στο 5' αιφνιδίασαν την Κύμη με πλασέ του Λαθουρά Χρ μετά από πάσα του Περιβολάρη 1-0.

Οι φιλοξενούμενοι δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν και το μόνο που κατάφεραν στο πρώτο μέρος ήταν ένα εξαιρετικό σουτ του Τουμπανου που έφυγε ελάχιστα άουτ.

Στην επανάληψη με στο ξεκίνημα τα Κριεζά διπλασίασαν τα τέρματα τους και πάλι με τον Λαθουρά Χρ από πάσα του Περιβολάρη 2-0.

Στην συνέχεια η απόδοση της Κύμης ανέβηκε, ήταν καλύτερη, πίεσε αλλά χωρίς αποτέλεσμα και φάση για γκολ. Μάλιστα στο 77' τα Κριεζά κλείδωσαν την νίκη όταν κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Τσαρούμη ου εκτέλεσε εύστοχα ο Περιβολάρης γράφοντας το 3-0.

Στο 89' Ο Χουλιαράς με πλασέ μέσα από την περιοχή μείωσε για το τελικό 3-1που έδωσε την νίκη μισού τίτλου στα Κριεζά.

ΑΟ Κριεζών: Καρατζάς Βασ.:
Αργύρης, Ριζογιάννης,(85' Μπάνος), Αθανασίου Στ,Αγγ, Τσάλλας, Τσαρούμης Γ, Μεγαρίτης,(76' Αθανασίου Αλ). Λαθουράς Χρ,(85' Αντωνίου), Λυκούρης, Τσαρούμης Στ, Περιβολάρης, Αθανασίου Στ, Μ.(24 λτ  Τσόκας) 

ΑΟ Κύμης. Δημ Παπάς:
Γεραντώνης, Γέραλης,(15 λ,τ Δαφνής) (35'Παπαδόπουλος), Γεωργίου, Δημητρός, Σταμκόπουλος, Πεταχτής, (20' λ.τ Φραγγής), Μπενέτος, Κριτσιμιλιός, Καράπας, Τουμπανος,Χουλιάρας.