Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Απόδραση Μαντουδίου στην εκπνοή από την Ερέτρια.

Μεγάλο διπλό για την Αν.Μαντουδίου που στην εκπνοή πέρασε από την Ερέτρια νικώντας με 2-1 τους γηπεδούχους που βρίσκονται πλέον σε δύσκολη βαθμολογική καμπή.

Στο πρώτο λεπτό η πρώτη καλή ευκαιρία για τους γηπεδούχους με τον Ρούσο που σούταρε λίγο πάνω από τα δοκάρια.Στο 10' ανατράπηκε ο Μαναρίτσας το πέναλτι όμως που εκτέλεσε ο ίδιος απέρκρουσε ο Ναβροζίδης κρατώντας το μηδέν.

Στο 24' ο Απόλλων Ερέτριας με τον Παναγιώτου άνοιξε το σκορ και έβαλε τους γηπεδούχους σε ράγες νίκης ανάσας .Και στο 45' ο Ζουζουλής με απευθείας φάουλ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κλείνοντας το ημίχρονο με τον καλύτερο τρόπο για τους φιλοξενούμενους.

Στο δεύτερο ημίχρονο το καλό παιχνίδι συνεχίστηκε με ευκαιρίες του Τσούμαρη , Βούλγαρη και τον Ζουζουλή για το Μαντούδι και τον Ρούσο για τους γηπεδούχους για να πάρουν προβάδισμα στο σκορ.

Η Αν.Μαντουδίου πού έλεγχε το ματς και είχε το πάνω χέρι στις ευκαιρίες για να πετύχει το δεύτερο γκολ όμως ο Ρούσος στο 80' έχασε μεγάλη ευκαιρία να δώσει την νίκη στην Ερέτρια. Στο 89' κεφαλιά του Μέτσιο άουτ  με τους γηπεδούχους να χάνουν την ευκαιρία να κλέψουν το ματς στο τέλος.

Και στο 93 ' έκλεψε την νίκη η Αν .Μαντουδίου με τον Ζουζουλή να λυτρώνει τους φιλοξενούμενους και να βυθίζει τους Ερετριανούς ακόμη πιο βαθειά στην βαθμολογία.

Διαιτητές ήταν οι Γκάτσος, Πασχαλίδης και Ρουμπής.

Απόλλων Ερ(Σάννης):Ναβροζίδης,Κιάκης, Θανάσι, Τόουρφε, Μωλές, Συκάς, Μέτσιο, Κιάκης Λ, Μήτρου, Ρούσος, Παναγιώτου.

Αν Μαντουδίου(Σπυρόπουλος) : Αλαντζάς, Μορφούλης(20'λ.τ. Βούλγαρης), Καλίτσης, Ζουζουλής, Λιάκος, Κουβούσης, Μαναρίτσας, Τσούμαρης , Στεργίου, Μπόνος, Ντεγιάννης.