Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Πρώτη νίκη ο ψυχωμένος Νηλέας

Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα πέτυχε το απόγευμα της Κυριακής ο Νηλέας Νεοχωρίου ο οποίος επικράτησε του Ηρακλή Ψαχνών με 2-1.

Οι νικητές που είδαν τον συγκεκριμένο αγώνα σαν τελικό έβγαλαν ψυχή, πάθος και αποφασιστικότητα σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης και έφτασαν δίκαια σε ένα πολύτιμο τρίποντο.

Ο Ηρακλής παρά το γεγονός ότι έβγαλε μια στιγμιαία αντίδραση προς το τέλος του πρώτου ημιχρόνου όπου και ισοφάρισε στην επανάληψη δεν ξεκίνησε καλά και στο τέλος προσπάθησε με μεγάλες μπαλιές να απειλήσει τον αντίπαλο χωρίς να το καταφέρει.

Ο αγώνας είχε δυνατές μονομαχίες, ένταση, αψιμαχίες, αρκετά φάουλ και μια κόκκινη κάρτα.

Στο 11' από εκτέλεση κόρνερ του Γιαγκίνη ο Σμπιλίρης με καρφωτή κεφαλιά δεν άφησε κανένα περιθώριο στον αντίπαλο γκολκίπερ και έκανε το 1-0.

Στο 30' ο Νηλέας έχασε τεράστια ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα του όταν ο Κελαϊ έκανε σέντρα από δεξιά και ο Γιαγκίνης εξ επαφής έστειλε την μπάλα πάνω από τα δοκάρια.

Στο 44' ο Μπίτσος Στ. εκμεταλλεύτηκε πάσα συμπαίκτη του και με πλασέ από κοντά έκανε το 1-1.

Στο 48' από γυρίσμα του Γιαγκίνη ο Ewurum προσπάθησε να απειλήσει τον αντίπαλο γκολκίπερ αλλά αυτός απέκρουσε.

Στο 68' από εκτέλεση φάουλ του Τάσου Μαστροκώστα ο κορυφαίος του αγώνα Σμπιλίρης και ο Μπίτσος Στ. κινήθηκαν προς την μπάλα με τον παίκτη του Ηρακλή στην προσπάθεια του να απομακρύνει υπό την πίεση του αντιπάλου να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του και να γράφει το τελικό 2-1.

Στο 77'  σουτ του Γιαγκίνη από πλάγια πέρασε άουτ.

Στο 84' αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Στρατής για αντιαθλητικό φάουλ πάνω στον Μάριο Μαστροκώστα.

Δεν αγωνίστηκαν με τον Νηλέα οι Παλαιολόγος και Κ. Μπασινάς οι οποίοι θα αποχωρήσουν από τον σύλλογο ενώ ήδη έχει φύγει από την ομάδα ο Φρυγανάς που πήγε στην Προποντίδα.

ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Παπακυριακος, Δελχάς - Ιωάννου 

ΝΗΛΕΑΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ (Π. Κοντογιάννης): Κιούσης, Κ. Κότσαρης (90' Δημολιάννης),  Σακκής, Σμπιλίρης, Κότσαρης Γ, Μαστροκώστας Αν, Κελαϊ (73' Κέκης), Μαστροκώστας Μ, Σπανός (46' Τζόκας), Ewurum, Γιαγκίνης (90' Παπακωνσταντίνου). 

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ (Στ. Σταθαράς): Πουρνής, Εμμάνουελ, Καραμπέτσος (70' Γκίκας), Μπιτζος Ι, Παπίλας, Γκούρλας, Μπιτζος Στ, Λιάσκος (70' Ζωγάκης 90' Τσάλας), Στρατής, Μακρής, Στούπας (46' Σταματίου).