Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Μοιρασιά στη Μακρυκάπα

Δυνατό παιχνίδι οπού κυριάρχησε η ένταση και το πάθος έγινε σήμερα στην Μακρυκάπα οπού η τοπική ομάδα ήρθε ισόπαλη 1-1 με την Αιδηψό.Οι γηπεδούχοι είχαν την κατοχή της μπάλας αλλά για άλλο ένα παιχνίδι της έλειψαν οι τελικές φάσεις.

Από την άλλη το συγκρότημα του Θανάση Αναγνώστου έπαιξε έξυπνα διαφυλάσοντας την άμυνα και χτυπώντας στις αντεπιθέσεις προσθέτοντας άλλο ένα βαθμό στο ενεργητικό της καλής φετινής πορείας.

Μόλις στο 6' οι φιλοξενούμενοι σε μια αντεπίθεση άνοιξαν το σκορ με τον Θεοδωσίου 0-1, βάζοντας
δύσκολα στην ομάδα του Βαγγ. Ζέρβα.

Στο 25' ο Κονόμι εκτέλεσε φάουλ ο Μήτρου έπιασε κεφαλιά αλλά ο Μπιμπάϊ μπλόκαρε.

Στο 29' λίγο έλειψε να διπλασιάσει το σκορ η Αιδηψός όταν σε λόμπα του Γάσπαρη από την σέντρα ανάγκασε τον Κηρόπουλο σε δύσκολη επέμβαση.

Στο 45' ο Λειβαδίτης σούταρε μέσα από την περιοχή, η μπάλα βρήκε σε σώματα αμυντικών και απομακρύνθηκε.

Στην επανάληψη η Μακρυκάπα είχε την υπεροχή αλλά ήταν φλύαρη.

Στο 50' ο Μπιμπάϊ σούταρε αλλά ο Κηρόπουλος μπλόκαρε.

Στο 62' ο Σπανός κέρδισε πέναλτι απ' τον Γιουκάϊ, ο οποίος αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη για έντονες διαμαρτυρίες.. Το εκτέλεσε ο Κονόμι ισοφαρίζοντας 1-1

Στο 88' ο Λειβαδίτης σέντραρε αλλά οι αμυντικοί έδιωξαν σε κόρνερ  και στο 90' ο Κονόμι έχασε την ευκαιρία εξ επαφής πλασάροντας άουτ.

Μακρυκάπα. (Βαγγ. Ζέρβας:)Κηρόπουλος, Αργυρίου, Κικίδης, Πουρνής, Μπελίτσος, Μαστροκώστας, (78' Βουρδάνος), Πασάϊ, Κονόμι, Σπανός, Μήτρου, Λειβαδίτης.

ΑΟ Αιδηψού. (Θαν. Αναγνώστου:) Μπιμπάϊ, Καρατζούδης, Θεοδωσίου, (70' Αναστασιάδης), Γιουκάϊ, Γάσπαρης, Σουμπάσης, Σουλιάδης Μ,(85' Σετάχου), Σουλιάδης Ι (90' Καραγκούνης) Φώτου, Μπιμπάϊ, Δημητρίου.