Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Στο Λουμίδειο παραμένει δυνατή.


Η Κάρυστος μέσα στην έδρα της παραμένει αξιόπιστη και δυνατή καθώς νίκησε το Αυλωνάρι με 2-1 και συνεχίζοντας τις καλές εμφανίσεις με τους μικρομεσαίους(έχει υποστεί δύο ήττες από Αρτάκη και Αμαρυνθιακό).

Ο Ζάνι άνοιξε το σκορ στο 10' για τους γηπεδούχους ανοίγονταες τον δρόμο της νίκης και στο 47' μετά από σέντρα του Καράβολα ο Τηνιακός πέτυχε το 2-0 δίνοντας μαξιλαράκι ασφαλείας στους γηπεδούχους.

Οι φιλοξενούμενοι το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν με τον Γλύκο στο 65' με σουτ έξω από την περιοχή δίνοντας κάποιες ελπίδες στους φιλοξενούμενους οι οποίες όμως αποδείχθηκαν μάταιες.

Με αυτή τους την νίκη οι Καρυστινοί σταθεροποιήθηκαν στην μέση της βαθμολογίας σε αντίθεση με Αυλωναρίτες που παρέμειναν σε επισφαλή σημείο σε ότι αφορά το μέλλον τους στην κατηγορία.

Διαιτητές ήταν οι Βελέντζας, Δούκας,Ρούσης.

Κάρυστος(Τζόκας): Π.Ραβιόλος, Περ.Ραβιόλος, Κ.Ρουκλιώτης, Μπογντάνι, Γ.Ρουκλιώτης, (80' Κεφάλας), Κακαβάς, Ντινιακός, (73' Γκιλπάθης), Μπιθικούκης(70'Κασέμι), Ζάνι, Καράβολας, Μπούσουλας.

Αυλωνάρι(Μπασούκος): Κελάι, Σολάκου, Ξυράφης, Τριανταφύλλου, Μαστροκώστας, Κηπιώτης, Γκιούλι,(78'Μπάρδι), Μάλλιος(78'Νόνας), Κοκκάλας, Μπασούκος, Γλυκός.