Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Πανηλιακός - Αγδίνες 4-1, με χατ τρικ του Κουκούρα

Ο Πανηλιακός πήρε τη νίκη επι των Αγδινών με 4-1 στην όγδοη αγωνιστική του βόρειου  ομίλου της Γ΄  κατηγορίας της Εύβοιας.

Οι γηπεδούχοι έχασαν αρκετές καλές στιγμές για σκοράρισμα, ενώ οι Αγδίνες σαφώς και είχαν πολύ καλύτερη παρουσία από αυτή του πρώτου γύρου, δυσκολεύοντας το έργο των παικτών του Πανηλιακού.

Στο 2ο λεπτό ο Κουκούρας από κοντά έστειλε την μπάλα λίγο άουτ, ενώ στο 5ο λεπτό ο Τσώνος με το κεφάλι και πάλι για λίγο έστειλε την μπάλα λίγο έξω από το δοκάρι του Τσιπτσή.  Στο 12ο λεπτό ο Σταμούλης  Κουκούρας με το σουτ που εκτέλεσε τράνταξε το δοκάρι των φιλοξενούμενων.

Ο αρχηγός των γηπεδούχων Σ. Κουκούρας στο 25΄ μετά από ωραία ενέργεια του Νεανίδη, άνοιξε το σκορ 1-0.

Στο 30΄ ο Μαργκεγκάι με σκαφτό σουτ πάνω από τον Τσιπτσή, έστειλε την μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 30΄ ο Κουκούρας κέρδισε πέναλτι που ανέλαβε να εκτελέσει ο Φάτλι  Μιλάνι, με τον Τσιπτσή να αποκρούει πέφτοντας σωστά.

Στο 58΄ ο Αθανασίου κατάφερε να φέρει τον αγώνα στα ίσια, 1-1, ενώ στη συνέχεια οι γηπεδούχοι είχαν άλλο ένα δοκάρι.

Στο 69΄ ο Ξυδερός από κοντά, έβαλε και πάλι τους γηπεδούχους μπροστά, 2-1.

Στη συνέχεια ο Κουκούρας διαμόρφωσε και το τελικό αποτέλεσμα με δύο τέρματα ακόμα, στο 76΄ και στο 79΄, πετυχαίνοντας και χατ - τρικ.

ΠΑΝΗΛΙΑΚΟΣ: Μιλάνι, Γερογεωργάκης (62′ Δημητράνας), Μπέμπελος, Γιαντζής (62′ Αλεξίου), Νεανίδης, Ξυδερός (78′ Κασσικός), Τσώνος, Κομποθανάσης, Κουκούρας (83′ Μπλέτσας), Αγγελόπουλος, Μαργκεγκάι (83′ Γιαλένιος).

ΑΓΔΙΝΕΣ (Μιχάλης Λάντζοος): Τσιπτσής, Γ. Πετράκος, Γ. Νάτσιος (46′ Αθανασίου), Χ. Βαλμάς, Κουρταλής, Κρυσταλόγιαννης, Γαβριήλ, Κ. Πετράκος, Γερογιώργης (46′ Μπαρμπούνης), Ιωσήφ, Κουρομιχελάκης.

Διαιτησία: Κούκουρα (Παυλάτος - Αντωνίου Γ)