Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

"Tόρα"κορυφή η Αρτάκη

 
Μεγάλη νίκη που την φέρνει στην κορυφή της βαθμολογίας πέτυχε η ομάδα του ΑΟΝΑ απέναντι στον μέχρι σήμερα αήττητο και πρωτοπόρο στην βαθμολογίας Αμαρυνθιακό με σκορ 1-0.Το παιχνίδι έγινε σε ένα κατάμεστο από κόσμο "Νίκος Κίλιμπας"και είχε όλα τα χαρακτηριστικά που έχει ένα ντέρμπι, Σκληρές μονομαχίες, αψιμαχίες μεταξύ των ποδοσφαιριστών ,εντάσεις αλλά και συγκινήσεις. Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση πέτυχε ο Τόρα στο 65'.

Πιο καλή η ομάδα του ΑΟΝΑ στο πρώτο ημίχρονο ιδιαίτερα μετά το εικοσάλεπτο όπου έχασε τρεις σημαντικές ευκαιρίες να ανοίξει το σκορ από την άλλη οι φιλοξενούμενοι είχαν ένα σουτ στην εστία του Ντουμάνη στο 43'

Στο 7' ο Ντελέκος γύρισε παράλληλα (σέντρα σουτ) δεν πρόλαβε ο Τόρα η μπάλα έφυγε άουτ 

Στο 18' είχαμε την πρώτη καθαρή φάση στο ντέρμπι οταν ο Μεγάλος έβγαλε ωραία σέντρα στον Τόρα το σουτ του τελευταίου κόντραρε και έφυγε κόρνερ.

Στο 25' ο Τόρα πέρασε ωραία κάθετη στον Ζαχαρόπουλο το σουτ του τελευταίου βρήκε το οριζόντιο δοκάρι του Φαλλαγγίτη. 

Στο 27' ο Ταυταριδης απο καλή θέση έπιασε ωραίο σουτ η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ από το αριστερό δοκάρι του Φαλαγγιτη. 

Στο 43' είχαμε το πρώτο σουτ για τους φιλοξενούμενους με τον Σκριβάνο αουτ.

Στην επανάληψη ίδιος ρυθμός με το πρώτο με πολλές διακοπές στο παιχνίδι και το ματς έδειχνε όποιος πετύχει το γκολ θα πάρει και το τρίποντο. 

Στο 56' ο  Κοτρογιάννης εκτέλεσε κόρνερ  ο Ντουμάνης έδιωξε ο Βεζιρτζόγλου έπιασε μονοκόμματο σουτ η μπάλα κόντραρε σε αμυντικό και έφυγε κόρνερ.

Στο 65' είχαμε το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση όταν ο Τόρα με προβολή από κοντά  μέσα στην μικρή
περιοχή έκανε το 1-0 μέσα σε ξέφρενους  πανηγυρισμούς.

Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Δήμου πήγε να απαντήσει με εξαιρετικό σουτ εξίσου εξαιρετική  επέμβαση του Ντουμάνη κράτησε το μηδέν για την ομάδα του. 

Την τελευταία φάση του παιχνιδιού την είχε η ομάδα της Αρτάκης όταν ο Ζουρμπουλής σε ανεπανάληπτο τετ-α-τετ σούταρε άουτ.  

Έτσι το τέλος του παιχνιδιού βρήκε την ομάδα της Αρτάκης στην κορυφή βαθμολογίας μόνη και  αήττητη.     

ΑΟ Ν Αρτάκης (Γιάννης Καρβέλης): Ντουμάνης, Ζουλιώτης (90′ Λάζρι), Καρλατήρας, Τσούπρος, Στασινόπουλος, Ζαχαρόπουλος, Χατζηστάμου (71′ Ζουρμπουλής), Ντελέκος, Τόρα (75′ Σεϊνταράσι), Ταυταρίδης (90′ Χαλιώτης), Μεγάλος.

Αμαρυνθιακός (Θανάσης Μεθενίτης): Φαλαγγίτης, Τσούτσης, Μπαλαμπάνης (46′ Ρούσσος λ.τ.), Τσολάκος, Σ. Μυρτέζα, Βεσέλι, Π.Λ. Σκριβάνος, Κοτρογιάννης (58′ Σταματάκος), Βεζιρτζόγλου, Δήμου, Π.Δ. Σκριβάνος (78′ Μπατζέλης).