Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Πήρε την μπουκιά στο 91' το Καλοχώρι/Παντείχι

Μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι το Καλοχώρι/ Παντείχι με γκολ στις καθυστερήσεις πέρασε από το γήπεδο της Δροσιάς νικώντας τον ανεβασμένο Ερμήλιο με 3-2 βελτιώνοντας την θλεση του στην βαθμολογία φεύγοντας από τα χαμηλά στρώματα.

Στο 8' ο Τσιτσόπουλος σούταρε δυνατά και η μπάλα κόντραρε και έφυγε κόρνερ,ενώ στο 27' ο Αποστόλου βρέθηκε έξω από την περιοχή και άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους.Προηγουμένως οι γηπεδούχοι με τον Παρπάνη είχαν δύο καλές ευκαιρίες να ανοίξουν το σκορ.

Kαι στο 34' ήρθε πάλι ο  Γ.Αποστόλου να γράψει το 0-2 και με το δευτερο προσωπικό του γκολ να βάλει με δύο γκολ μπροστά τους φιλοξενούμενους.

Στο 65' οι γηπεδούχοι μείωσαν με τον Θ.Μπασινά αφού προηγουμένως είχαν δοκάρι και απόκρουση του Βάρκα.Στα τελευταία λεπτά έγινε πραγματική μάχη στο 87' ο Αντωνάκης μετά από σέντρα σουτ η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα και στο 93' ο Μ.Αποστόλου έκανε το 2-3 κλείνοντας ένα εκπληκτικό ματς.

Διαιτητές του ματς οι Κασομούλης,Αλεξίου και Παλουμπής.

Ερμήλιος(Ερμήλιος): Πρέντσι,Πέντσιο,Αντωνάκης, Μπουρναζος Κ,Μπανάσης, Βογιατζής, Γ.Μπουρνάζος, Καπατσούλιας,Θ.Μπασινάς, Παλπάνης, Καλαμάρας(34'Φτούλης).

Καλοχώρι/Παντείχι(Καπνίσης): Βάρκας, Λιάσκος, Καράπας,, Ντασιώτης, Τσιτσόπουλος,Κραβαρίτης(64'Φλώτσιος), Αποστόλου Μ,Γ. Αποστόλου, Ευσταθίου(25'Παπαχρήστος), Κονόμι(85'Χασανάι) Τσιαμούρας(64'Παπασωτηρίου).