Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Ο Όλυμπος φρέναρε τα Ζάρητρα 1-0

 Ο Όλυμπος Γυμνού καθήλωσε τα Ζάρητρα στην δέκατη θέση μετά από το ξεκόλημα από την τελευταία θέση τις προηγούμενες αγωνιστικές επικρατώντας στο γήπεδο Γυμνού  με το ισχνό 1-0 που του έδωσε το τρίποντο, ενώ είχε φάσεις για μεγαλύτερο σκορ και είχε και ένα δοκάρι, ενώ ευκαιρίες είχαν και τα Ζάρητρα για γκολ.

Συναρπαστικός ο αγώνας στο πρώτο μέρος .

Με τους φιλοξενούμενους να απειλούν πρώτοι ξεκίνησε ο αγώνας όταν στο το 5' πλασέ από κοντά του Γκίκα έφυγε ελάχιστα άουτ.

Στο 10' εντυπωσιακή απόκρουση του Δεληγιάννη σε δυνατό πλασέ του Καρρά.

Στο 16' οι γηπεδούχοι με τον Αλάμπεη άνοιξαν το σκορ 1-0 που ήταν σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι πήραν μέτρα, έγιναν απειλητικοί χωρίς όμως να καταφέρουν να δημιουργήσουν απειλές για την εστία του Δεληγιάννη που όσες φορές χρειάστηκε ήταν σταθερός.

Οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία στο  74' με τον Τσούμαρη να πλασάρει με την μπάλα να βρίσκει στο δοκάρι.

Μέχρι το τέλος δεν άλλαξε κάτι και ο Όλυμπος πήρε την νίκη και τους τρεις βαθμούς.

Ολυμπος Γυμνού. (Γιάννης Φούρλης): Δεληγιάννης, Ρόγκας (55′ Κοκκάλας), Πουλιπούλης, Λ. Ζιζόλλι, Τσουμάνης, Χ. Ζιζόλλι, Τσούμαρης, Αλάμπεης (68′ Τοπάλι), Κόβος (83′ Γ. Ρουμπής), Μπαρώτας (68′ Κιμουλιάτης), Αργύρης.


ΑΟ Ζάρητρα. (Μπάμπης Γεωργίου): Ευαγγελάτος , Μ. Ηλίας (46′ Ν. Παναγιώτου), Ελευθερίου (64′ Ντούνης), Τσέλα, Ι. Ηλίας (73′ Ν. Καλιοντζής), Κέλλης, Σπανός, Μαντασάς, Καρράς, Β. Γκίκας, Πάσχος (46′ Γ. Παναγιώτου).