Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Συνεχίζει σε ''ρότα'' πρωταθλητισμού ο ΑΟΝΑ

Με σόου στο δεύτερο ημίχρονο η Αρτάκη πέρασε εύκολα από τα Λουκίσια με το εντυπωσιακό 5-0 συνεχίζοντας να οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος.

Στο 3' ο Μεγάλος σούταρε η μπάλα έφυγε άουτ και στο 10' από σέντρα του Ζουρμπoυλή ο Ταυταρίδης έπιασε κεφαλιά και μπλόκα ρε ο γκολκίπερ των γηπεδούχων.

Στηνσυνέχεια οι της Αρτάκης πίεσαν όμως οι αμυντικοί των γηπεδούχων κράτησαν πολύ καλά πηγαίνοντας στα αποδυτήρια με το 0-0.

Στο 55' οι Αρτακιανοί με ωραία ενέργεια του Ζουρμπουλή και πάσα του Τόρα , ο Μεγάλος έλυσε τον γόρδιο δεσμό βάζοντας μπροστά την Αρτάκη. 

Και τρία λεπτά μετά ο Μεγάλος ανατράπηκε από τον Κικίδη ,το πέναλτι εκτέλεσε ο Τόρα κάνοντας το 0-2.

Στο 68' ήταν η σειρά του νεοεισελθόντα Χατζηστάμου να βρεί δίχτυα κάνοντας με σουτ το 0-3 συνεχίζοντας τον επιθετικό μονόλογο της ομάδας του.

Στο 81' έγινε και το 0-4 από τον άλλο νεοεισελθόντα τον Λάζρι μετατρέποντας το ματς σε υγιεινό περίπατο στο β' ημίχρονο.

Και στο 89' το κερασάκι στην τούρτα με το δεύτερο προσωπικό γκολ του Μεγάλου και δίνοντας διαστάσεις στην νίκη των πρωτοπόρων.

Διαιτητές οι Πόγκας, Κοντογιαννίδης και Σέρρας.

Λουκίσια(Αντωνόπουλος): Γαλής, Δέδες, Λέκκας, Κικίδης,Προβής, Ντέλος(59'Κωνσταντόπουλος), Καράι(72'Τζέμος), Σουλιωτάκης(72'Λουκατζίκος), Κωνσταντάγκας, Φρούσης,Δούκας(72' Μπουλούκος).

Αρτάκη(Καρβέλης): Ντουμάνης, Ζουλιώτης(72'Κανάνι),Σεινταράσι(72'Λάζρι), Τσούπρος,, Ρεπετσάς(62'Στασινόπουλος), Ζουρμπουλής(62'Χατζηστάμου),Ταυταρίδης(72'Λούκας), Σιαράπης, Τόρα, Μεγάλος.