Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Νίκη-οξυγόνο ο Ηρακλής Ψ. επί της Δροσιάς

Με σκορ 2-0 ο Ηρακλής Ψ. επικράτησε της Δροσιάς στο γήπεδο του ανακάμπτοντας βαθμολογικά και έχοντας ως πρώτο βιολί τον άρτι αφειχθήσαντα στα μέρη των Ψαχνών Μάριο Καραχάλιο.

Στο 6' από λάθος του Ντούκα σουτ του Σταματή η μπάλα έφυγε άουτ,και στο 38' βολίδα του Μαστροκώστα η μπάλα τράνταξε το δοκάρι και στην συνέχεια κατέληξε κόρνερ.

Οι γηπεδούχοι καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο με τον νεαποκτηθέντα  Καραχάλιο να αποτελεί τον ηγέτη της ομάδας όμως οι δύο ομάδες πήγαν άκαπνες στα αποδυτήρια.

Στο 56' ο Σταματίου πήρε το ριμπάουντ μετά από δοκάρι του Καραχάλιου και έκανε το 1-0 για τους γηπεδούχους. Και στο 57' ο Σακκάς έχασε μεγάλη ευκαιρία για την ισοφάριση μετά από γύρισμα του Μαστροκώστα. Και στο 60' ο Καραχάλιος πήρε πέναλτι, εκτέλεσε ο Γκούρλας και η μπάλα βρήκε το δοκάρι.

Στο 80' κλειδωσε το τρίποντο ο Ηρακλής Ψ με τον Τσούτση που νίκησε την άμυνα της Δροσιάς και έβαλε την ομάδα του σε δρόμο ανάκαμψης.

Διαιτητές οι Τσακός,Παππάς, Γιδάρη.

Ηρακλής Ψ(Σταθαράς): Μίχος, Φιόλα, Καραμπέτσος(80'Τσάλλας), Μπίτζος Γ, Παπίλας,Γκούρλας, Μπίτζος Σ(70'Λιάσκος), Μακρής, Σταματίου(70'Στρατής), Τσούτσης, Καραχάλιος.

Δροσιά(Λάμπρου): Σωτηρόπουλος, Διοκμετζίδης(73΄Μερκούρης), Μυτάκης(46'Λάμπρου), Βελαέτης, Ντούκα, Ζουρμπούλης(85'Βάρκας), Αγγελάτος, Πετράκης, Χατζηλάμπρου(46'Σακκάς),Μαστροκώστας, Γιαλός(85'Ν.Διοκμετζίδης).