Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Ισόπαλο το γειτονικό ντέρμπι που κρίθηκε στο 95'

Ισόπαλο με σκορ 2-2 έληξε το γειτονικό ντέρμπι των δύο εκ των ουραγών της βαθμολογίας Νηλέα Νεοχωρίου και ΑΟ Αυλωναρίου που έγινε το απόγευμα του Σαββάτου στο γήπεδο των Κριεζών.

Ο αγώνας που δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας, πήγε στις πολλές προσωπικές μονομαχίες στην ένταση, στο πάθος, στις διαμαρτυρίες προς την διαιτητική τριάδα και στο περισσότερο διάστημα στις ψηλές μπαλιές αλλά κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των αρκετών φιλάθλων λόγω της βαθμολογικής κρισιμότητας του.

Στο πρώτο μέρος κυριάρχησε το Αυλωνάρι που εκτός του γκολ που πέτυχε είχε ακόμα τρεις πολύ καλές στιγμές να πετύχει περισσότερα τέρματα ενώ το Νεοχώρι αφυπνίστηκε στα τελευταία λεπτά του ημιχρόνου σημείο που έφτασε και στην ισοφάριση.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι του Νηλέα ήταν πιο ψυχωμένοι  και αποφασισμένοι, πάταγαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, έφτασαν σε ένα δεύτερο τέρμα στο 70' και εκεί που έδειχναν ότι είχαν το πάνω χέρι στην αναμέτρηση ήρθε αρχικά η αποβολή με απευθείας κόκκινη κάρτα του στυλοβάτη της άμυνας Σμπιλίρη στο 85' και το κρίσιμο σφύριγμα του διαιτητή Γκάτσου στο 94' ο οποίος καταλόγισε πέναλτι υπέρ του Αυλωναρίου μετά από υπόδειξη του 2ου βοηθού κ. Σπανού για χέρι σε αμυνόμενο (και οι δύο αποφάσεις αμφισβητήθηκαν έντονα από τους γηπεδούχους) και με την εύστοχη εκτέλεση από τον Ντραγκότι ο οποίος είχε κερδίσει και την κόκκινη κάρτα η μπίλια έκατσε στο Χ.

Στο 10' ο Γλυκός από θέση μέσα αριστερά έπιασε δυνατό σουτ που απέκρουσε εντυπωσιακά ο Μπασινάς.

Στο 17' ο πορτιέρο του Νηλέα σταμάτησε με παρόμοιο τρόπο το σουτ του Κοκκάλα.

Στο 21' μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μαστροκώστα Χ, η μπάλα κόλλησε μέσα στην καρδιά της άμυνας του Νηλέα και ο Κοκκάλα από κοντά έκανε το 0-1.

Στο 38' απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μαστροκώστα Αν ο Κελάϊ ήταν σε ετοιμότητα.

Στο 44' πάλι ο Κοκκάλας νικήθηκε από τον Μπασινά (από τους κορυφαίους του Νηλέα)  και ο επερχόμενος Ντραγκότι που πήρε το ριμπάουντ σούταρε άουτ.

Στο 45' ο Τάσος Μαστροκώστας κέρδισε πέναλτι από τον Κηπιώτη (διαμαρτυρήθηκαν οι φιλοξενούμενοι) και ο Ewurum με εύστοχη εκτέλεση έκανε το 1-1.

Στο 70' από εκτέλεση κόρνερ η μπάλα δεν απομακρύνθηκε από την άμυνα του Αυλωναρίου και ο Γιαγκίνης με ωραίο δεξί σουτ την έστειλε στα δίχτυα του Κελάϊ κάνοντας μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς το 2-1.

Στο 75' σουτ του Σπανού απέκρουσε ο Κελάϊ και στο 85' ο Ντραγκότι περνάει τον Σμπιλίρη λίγο έξω από την γωνία της μεγάλης περιοχής και αυτός τον ανατρέπει βλέποντας την απευθείας κόκκινη του κ. Γκάτσου που έκρινε ότι ο παίκτης του Αυλωναρίου ήταν σε προφανή θέση για γκολ.

Το φάουλ εκτέλεσε απευθείας ο Ντραγκότι αλλά ο Μπασινάς απέκρουσε.

Η φάση που έκρινε τον αγώνα έγινε στο 94' όταν ο Μπασούκος και Τάσος Μαστροκώστας διεκδίκησαν την μπάλα μέσα στην περιοχή του Νεοχωρίου και ο 2ος βοηθός κ. Σπανός υπέδειξε πέναλτι για χέρι του παίκτη του Νηλέα, ακολούθησαν έντονες διαμαρτυρίες από πλευράς γηπεδούχων και μία κόκκινη στον αναπληρωματικό ποδοσφαιριστή Σαμαρά.

Το πέναλτι εκτέλεσε στο 95' ψύχραιμα και εύστοχα ο Ντραγκότι (από τους κορυφαίους των κιτρινόμαυρων) και διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

Μετά την λήξη του αγώνα και στις συνεχιζόμενες δι
αμαρτυρίες από πλευρά Νηλέα δέχτηκε 2η κίτρινη - κόκκινη ο Τάσος Μαστροκώστας.

ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Γκάτσος, Δελχάς - Σπανός

ΝΗΛΕΑΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ (Π. Κοντογιάννης): Μπασινάς, Κότσαρης Κ, Σακκής, Σμπιλίρης, Κότσαρης Γ (75' λ.τρ Κέκης), Μαστροκώστας ΑΝ, Κελάϊ (87' Δημολιάννης), Μαστροκώστας Μ, Fabian (55' Σπανός), Ewurum, Γιαγκίνης.

ΑΥΛΩΝΑΡΙ (Ι. Μπασούκος): Κελάϊ Μ, Μαστροκώστας, Ξυράφης, Τριανταφύλλου (61' Μπασούκος), Πιλάτης, Κηπιώτης, Σολλάκου (61' Χαϊράνι, 83' Γκιούλι), Μάλλιος (15' λ.τρ Μπάρδι, 61' Μπρεγκανάκου)), Κοκκάλας, Ντραγκότι, Γλυκός.