Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Τα μοιράστηκαν όλα στο Μαντούδι

Σε ένα αρκετά ενδιαφέρον παιχνίδι που έγινε την Κυριακή της Αποκριάς στο Μαντούδι και κάτω από ισχυρό άνεμο η γηπεδούχος Αναγέννηση και ο ΑΠΚΟ Δροσιάς τα μοιράστηκαν όλα (βαθμούς, ευκαιρίες, εντυπώσεις) στο ισόπαλο 1-1.

Ουσιαστικά οι ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο, το Μαντούδι το πρώτο και η Δροσιά το δεύτερο αλλά οι ευκαιρίες ήταν λιγοστές και από τις δύο πλευρές.

Στα άσχημα του αγώνα ο τραυματισμός του Στεργίου στο 15' όταν δέχτηκε την μπάλα στο μάτι το οποίο πρήστηκε και μεταφέρθηκε αρχικά στο κέντρο υγείας Μαντουδίου και αργότερα στην Ιστιαία για περαιτέρω εξετάσεις.

Στο 44' έγινε το 1-0 μετά από ωραία ατομική ενέργεια από αριστερά του Τσούμαρη και πάσα στον Ζουζουλή ο οποίος με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
Στο 75' ο Αγγελάτος με πολύ καλό πλασέ από το ύψος της περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 1-1.
Αξιοσημείωτες φάσεις στην επανάληψη η απόκρουση του Σωτηρόπουλου στο 70' σε σουτ του Μαναρίτσα, το πολύ καλό σουτ του Μαστροκώστα για την Δροσιά που πέρασε ελάχιστα άουτ στο 80' και η εξ επαφής κεφαλιά του Ζουζουλή που επίσης πέρασε άουτ στο 92'
Διαιτησία: Χουλιάρας, Πασχαλίδης - Λιαγκάκης 

Αναγέννηση Μαντουδίου (Τάκης Σπυρόπουλος):
Αλατζάς, Καλίτσης, Λιάκος, Ζουζουλής, Κουβούσης, Τσούμαρης,(60' Κατζούρας), Στεργίου,(26' λτ Τηλιόπουλος (81' Μορφούλης), Μαναρίτσας, Τσικτσίρης, Ντεγιάννης,(81' Τάρλας), Βούλγαρης.

ΑΠΚΟ Δροσιάς (Λάμπρου Γιώργος):
Σωτηρόπουλος, Διοκμετζίδης Ι,  Μυτάκης,(66' Μπαζώτης), Βελαέτης, Ντούκα, Ζουρμπουλής, Αγγελάτος,  Πετράκης, Σακκάς, (89'Αλαμάρας), Μαστροκώστας, Διοκμετζίδης Ν.(46' Λάπρου).