Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Στις λεπτομέρειες η Κάρυστος 2-1 το Νεοχώρι



Μετά από ένα μέτριο ποιοτικά αγώνα που έγινε το απόγευμα της Κυριακής στο "Λουμίδειο" γήπεδο Καρύστου η γηπεδούχος ομάδα στις λεπτομέρειες επικράτησε του Νηλέα Νεοχωρίου με 2-1 και ανέβηκε στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα σε αντίθεση με τους φιλοξενούμενους που παραμένουν στην ουρά της βαθμολογίας με 10 βαθμούς μαζί με τα Αλάτσατα.

Στο Α' ημίχρονο εκτός των γκολ που πέτυχαν οι δύο ομάδες η Κάρυστος είχε μεγάλη ευκαιρία με χαμένο πέναλτι του Καράβολα και το Νεοχώρι δύο καλές στιγμές με τον Γιαγκίνη να απειλήσει την εστία του Αραχωβίτη.

Στην επανάληψη και πριν γίνει το 2-1 η Κάρυστος απείλησε με τον Καράβολα και τον Νεοχώρι με ωραίο σουτ του Εγιουρούμ που έβγαλε δύσκολα ο Αραχωβίτης.

Μετά το 2-1 οι γηπεδούχοι είχαν μία καλή ευκαιρία σε κόντρα επίθεση για να κάνουν το 3-1.

Στο 15' ο Κασέμι κέρδισε πέναλτι από τον Οτζότζι αλλά ο Καράβολας που ανέλαβε την εκτέλεση σημάδεψε το δοκάρι και χάθηκε η ευκαιρία για την Κάρυστο.

Στο 30' έγινε το 1-0 με κεφαλιά του Κασέμι μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μπούσουλα.

Στο 37' ο Τάσος Μαστροκώστας κέρδισε πέναλτι από τον Κακαβά και ο Εγιουρούμ με εύστοχη εκτέλεση έκανε το 1-1.

Στο 77' από σέντρα του Κασέμι ο Καράβολας με ωραία κεφαλιά έγραψε το τελικό 2-1.


Διατησία: Κουκουλής, Δελχάς - Ρούσσης

ΚΑΡΥΣΤΟΣ (Γ. Τζόκας): Αραχωβίτης, Ραβιόλος, Θάτσι (66' Νιανιάκος), Μπογκτάνι, Παπασταματίου (19' Ρουκλιώτης Κ, 92' Αστηθάς)), Κακαβάς, Κασέμι (92' Ζέφι), Μπούσουλας (92' Γκιλμπάθης), Ζάνι, Καράβολας, Ρουκλιώτης.

ΝΕΟΧΩΡΙ (Π. Κοντογιάννης): Κιούσης, Κότσαρης Κ, Τζόκας, Σμπιλίρης, Οτζότζι, Μαστροκώστας Μ, Κελάϊ, Σπανός (68' Κέκης), Εγιουρούμ, Μαστροκώστας, Γιαγκίνης.