Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Συνεχίζει τις μεγάλες εμφανίσεις η Αιδηψός

 

Άλλη μια πολύ σημαντική νίκη πέτυχε η ομάδα της Αιδηψού με 1-0, αυτή τη φορά επι του ιστορικού Ηρακλή Ψαχνών  στο γήπεδο των Ψαχνών.

Η ομάδα  που εκπροσωπεί την Βόρεια Εύβοια στη μεγάλη κατηγορία της Εύβοιας και που φέτος κάνει μια πάρα πολύ καλή πορεία με «δικά της παιδιά», έχει «πιάσει» σταθερά την 4η θέση της βαθμολογίας.

Πρωταγωνιστής του αγώνα ο Τίτο Μπιμπάι που ήταν και ο σκόρερ αλλά και ο τραυματίας. Στο 14΄ ο Μίχος πήγε να γυρίσει την μπάλα και ο Γ. Σουλιάδης  πιέζοντάς τον, του πήρε την μπάλα και την έδωσε στο Τίτο Μπιμπάι  που εύκολα την  έστειλε στα δίχτυα, διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα. 
 Πέντε λεπτά αργότερα όμως ο σκόρερ της Αιδηψού είχε την ατυχία να πάθει θλάση δικεφάλου και να βγει από το παιχνίδι, αφήνοντας την Αιδηψό με μια σημαντική απώλεια στο δυναμικό της.

Παρά το στενάχωρο γεγονός, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να κρατήσουν το σκορ σε όλο τον αγώνα και έτσι να φύγουν νικητές από τα Ψαχνά.

Να προσθέσουμε πως  στο 64′ αποβλήθηκε ο προπονητής των γηπεδούχων Σταύρος Σταθαράς.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ (Σταύρος Σταθαράς): 

Μίχος, Φιόλα, Καραμπέτσος, Ι. Μπίτζος, Παπίλας, Γκούρλας, Δ. Τσούτσης, Σ. Μπίτζος, Στρατής (73′ Στούπας), Καραχάλιος, Γ. Μακρής (46′ Σταματίου).

ΑΟ ΑΙΔΗΨΟΣ (Θανάσης Αναγνώστου):

Μέλι Μπιμπάι, Φώτου (81′ Θεοδοσίου), Αναστασιάδης, Ε. Γιουκάι, Γάσπαρης,  Μηλόπουλος (81′ Καραγκούνης), Καπλανάι (53′ Μαυροζούμης),  Μ. Σουλιάδης, Ι. Σουλιάδης, Τίτο Μπιμπάι (19′ λ.τ. Καρατζούδης), Σ. Μακρής.

Διαιτητές: Ιωάννου  (Χ. Αντωνίου – Δάλλας)