Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Τον έσπρωξε ακόμα πιο χαμηλά

 Ο ΑΠΚΟ Δροσιάς με τρία γκολ στην επανάληψη ανέτρεψε το εις βάρος του 1-0 και έφυγε με την νίκη από το γήπεδο Κριεζών με τελικό σκορ 3-2 απέναντι στον Νηλέα Νεοχωρίου.

Οι νικητές είχαν τις λύσεις στο Β' ημίχρονο, εκμεταλλεύτηκαν τα κενά στην αμυντική λειτουργία του αντιπάλου και έφυγαν με τους τρεις βαθμούς.

Οι γηπεδούχοι ήταν πολύ καλοί στο Α' ημίχρονο όπου και προηγήθηκαν αλλά στην επανάληψη όσο πέρναγε ο χρόνος τους βγήκε η κούραση και δεν βρήκαν τις λύσεις για να πάρουν καλύτερο αποτέλεσμα.

Στο 12' ο Τάσος Μαστροκώστας δέχτηκε την μπάλα από τον Εγιουρουμ σε θέση μέσα αριστερά απέφυγε με ωραίο τρόπο τον προσωπικό του αντίπαλο και με εξαιρετικό πλασέ έκανε το 1-0.

Στο 23' όμορφη ενέργεια και επικίνδυνο γύρισμα από αριστερά του Σακκά απομάκρυνε τελευταία στιγμή η άμυνα του Νηλέα.

Στο 27' είχαμε την πολύ μεγάλη απόκρουση του Σωτηροπούλου σε σουτ του Μαστροκώστα Αν και στην συνέχεια σουτ του Εγιουρουμ έβγαλε σε κόρνερ ο πορτιέρο του ΑΠΚΟ.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι βρήκαν τις λύσεις για να διασπάσουν την άμυνα του Νηλέα και μάλιστα με τον ίδιο τρόπο.

Ο Νίκος Μαστροκώστας ήταν ο δημιουργός και οι Πετράκης και Αγγελάτος οι εκτελεστές.

Πιο συγκεκριμένα στο  65' από πάσα του συμπαίκτη του ο Πετράκης βρέθηκε στην καρδιά της άμυνας πέρασε και τον Μπασινά και έκανε το 1-1.

Στο 78' σε παρόμοια φάση πάλι ο Πετράκης πλάσαρε εύστοχα και έκανε το 1-2.

Στο 81' ο Τάσος Μαστροκώστας κέρδισε πέναλτι και ο Σακκής με ωραία εκτέλεση έκανε το 2-2.

Στο 87' ο Αγγελάτος από πάσα Μαστροκώστα βρέθηκε απέναντι από τον Μπασινά και διαμόρφωσε το τελικό 2-3.

Στο υπόλοιπο διάστημα της επανάληψης οι δύο ομάδες είχαν από 2 καλές στιγμές αλλά αστόχησαν στην τελική προσπάθεια.

ΝΗΛΕΑΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ (Αλ. Σταματίου): Μπασινάς, Μαστροκώστας Μ, Σακκής(83' Καλαμιώτης), Σμπιλίρης, Κότσαρης Γ, Τζόκας, Κελαϊ (78' Σπανός), Κότσαρης Κ (83' Δημολιάννης), Εγιουρουμ, Μαστροκώστας Αν, Γιαγκίνης (63' Ρουμελιώτης).

ΑΠΚΟ ΔΡΟΣΙΑΣ (Γ. Λάμπρου): Σωτηρόπουλος, Διοκμετζίδης (74' Μπαζώτης), Μυτακης, Βελαέτης, Ντούκα, Ζουρμπουλής, Αγγελατος, Πετράκης, Γιαλός, Μαστροκώστας Ν, Σακκάς (46' Χατζηλάμπρου).