Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

ΑΕ Ιστιαίας – Δόξα Προκοπίου 4-0

Η ομάδα της Ιστιαίας επικράτησε εύκολα με 4-0 στο γήπεδό της επί της Δόξας Προκοπίου με 4-0, για την 15η εξ αναβολής.αγωνιστική 

Η ομάδα του Κατσικογιάννη έπαιξε ωραίο ποδόσφαιρο, δημιούργησε ευκαιρίες και μετουσίωσε τις τέσσερις σε γκολ, τα τρία με τον Αργύρη Μαρνέζο που πέτυχε σήμερα χατ - τρικ.

Η ιστορική ομάδα της  Δόξας που ήλθε στην Ιστιαία με αποστολή 14 ποδοσφαιριστών, αν και πάλαιψε για κάτι καλύτερο, δεν τα κατάφερε τελικά και λύγισε κάτω από την πίεση των γηπεδούχων.

Το σκορ άνοιξε στο 13΄ ο Μαρνέζος με το κεφάλι, τερματίζοντας την σκαφτή πάσα από τον συνονόματό του Αργύρη Πουταχίδη, 1-0.

Στο 20΄ ο Τριάντης επιχείρησε ξαφνικό δυνατό σουτ, με την μπάλα να καταλήγει  στην αγκαλιά του Παναγιωτόπουλου. 

Στο 34΄ Ο Δήμου έδωσε έξυπνα την μπάλα στον Μαρνέζο που προπορευόταν από αριστερά και ο οποίος ξεγέλασε τον Μπίλα, διπλασιάζοντας τα τέρματα της ομάδας του αλλά και τα δικά του, 2-0, που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος η μορφή του αγώνα δεν άλλαξε, με την Ιστιαία να εκτελεί κόρνερ στο 47΄με τον Νίκο Γοργομάτη και ο Δήμου με το κεφάλι να ψάχνει τα δίχτυα, αλλά πάνω στην τελική γραμμή ο Κωνσταντός «του έκλεψε τη χαρά».

Στο 50΄ ο Σρεγίου εκτέλεσε δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, με τον Μπίλλα να του λέει «όχι», αποκρούοντας σε κόρνερ.

Στο 55΄  ο Καλιβάτσι τροφοδοτεί τον Μαρνέζο που εύκολα έκανε προσωπικό χατ – τρικ, πετυχαίνοντας το 3-0.

Στο 74΄ από το ύψος του κόρνερ και πλάγια, ο Πετής επιχειρεί δυνατό σουτ με τον Μπίλα για μια φορά ακόμα να αποκρούει εύστοχα.

Στο 82΄ ο Πετής, σχεδόν πεσμένος κάτω, βρίσκει από την περιοχή τα δίχτυα της Δόξας και διαμορφώνει το τελικό 4-0.

Στο 84΄ ο Γραμματικόγιαννης εκτελεί φάουλ ψάχνοντας τα δίχτυα της Ιστιαίας, με τον Παναγιωτόπουλο να πέφτει και να διώχνει πετυχημένα.

Δυό λεπτά πριν το τελευταίο σφύριγμα του ρέφερι, ο Δήμου σουτάρει για γκολ, με τον Μπίλα να αποκρούει σε κόρνερ για τελευταία φορά στον σημερινό αγώνα.

Πολύ καλή η διαιτησία του κου Κουκούλη  που πρώτη φορά τον είδαμε σε γήπεδο της Β. Εύβοιας και των βοηθών του .

Θα ακολουθήσει άλλη ανάρτηση με τα γκολ του αγώνα και με Φωτορεπορτάζ (Αύριο)

ΑΕ ΙΣΤΙΑΙΑΣ (Στάθης Κατσικογιάννης): 

Παναγιωτόπουλος, Τζαφεράι (77΄ Δαρζέντας), Πουταχίδης, Παπανδρέου, Τριανταφύλλου, Σιάνος, Καλιβάτσι (77΄ Μπουρνατζής), Ν. Γοργομάτης (60΄ Ντέντης), Δήμου, Στεργίου (60΄ Θαλλασινός), Μαρνέζος (64΄ Σταθαράς). 

ΔΟΞΑ ΠΡΟΚΟΠΙΟΥ (Γιώργος Κουτσουφλάκης): 

Γ. Μπίλας, Ν. Μπίλας (71΄ Κούγκιας), Τσιβίκας, Κωνσταντός, Τσιπτσής, Ανδρέου, Καρίτσι (84΄ Δ. Κουτσουφλάκης), Μάλλιαρης, Γραμματικόγιαννης, Τριάντης, Καρατζάς