Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Ο Ταμυναϊκός επικράτησε του ΑΟ Χαλκίς και πήρε την πρόκριση

 Ο Ταμυναϊκός επικράτησε του ΑΟ Χαλκίς με 2-0 το απόγευμα της Τετάρτης στο Τσαρπάλειο και πήρε την πρόκριση για την επόμενη φάση του Κυπέλλου Εύβοιας.

Οι νικητές ήταν καλύτεροι στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, εκτός των δύ
ο γκολ έχασαν αρκετές πολύ καλές ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ και καθάρισαν την πρόκριση ουσιαστικά από το πρώτο ημίχρονο με τα δύο γκολ μέσα σε ένα 7λεπτο.

Ο ΑΟΧ που κατέβηκε στο Αλιβέρι με αρκετές απουσίες (με 15 ποδοσφαιριστές στην αποστολή) είχε 2-3 καλές στιγμές, η πρώτη για να ισοφαρίσει και οι επόμενες για να μειώσει το σκορ και να ξαναμπεί στο παιχνίδι αλλά δεν τα κατάφερε και μετά από το πρωτάθλημα που βγήκε εκτός στόχου μένει και εκτός κυπέλλου.

Στο 4' αριστουργηματική εκτέλεση κόρνερ του Αλεξανδρή έβγαλε με δυσκολία ο Ζωντός.

Στο 7' οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι όταν ο Μώρος μπήκε ταχύτατα στην περιοχή του ΑΟΧ  πέρασε και τον αντίπαλο τερματοφύλακα ο οποίος φάνηκε να τον βρίσκει, βρέθηκε στο έδαφος αλλά ο κ. Γκάτσος είπε παίζεται.

Στο 17' ο Εντιαγέ με εξαιρετική προσπάθεια και αποτελεσματικό τάκλιν σταμάτησε τελευταία στιγμή τον Μώρο που έβγαινε μόνος με τον Βλάμη.

Στο 23' από εκτέλεση φάουλ του Μώρου ο Γιώργος Πέππας με ωραία κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-0 παρά την προσπάθεια του Βλάμη.

Στο 26' ευκαιρία για τον ΑΟΧ να ισοφαρίσει  όταν ο Κυριακού με κοντινή προβολή δεν κατάφερε να νικήσει τον Ζωντό.

Στο 29' ο Σταματούκος έφυγε σαν άνεμος από αριστερά και την κατάλληλη στιγμή πάσαρε στον Μώρο ο οποίος από κοντά έκανε το 2-0.

Στο 31' ο Ζωντός απέκρουσε πλασέ του Γκιόκα και έσωσε την εστία του.

Στο 33' από πάσα του Μώρου ο Σταματούκος με σουτ κεραυνό έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Βλάμη.

Στο 37' μεγάλη ευκαιρία για την Χαλκίδα όταν από εκτέλεση φάουλ από αριστερά η μπάλα έπεσε μέσα στην καρδιά της άμυνας του Ταμυναϊκού αλλά οι φιλοξενούμενοι δεν μπόρεσαν εξ επαφής να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 39' ακυρώθηκε γκολ του Τρεπεκλή για οφσάιντ (διαμαρτυρήθηκαν οι γηπεδούχοι).

Στο 42' εξαιρετική απόκρουση σε κόρνερ ο Βλάμης σε φανταστικό σουτ του Ντόβολη.

Στο Β' ημίχρονο οι ευκαιρίες ήταν λιγοστές με καλύτερες αυτές που έχασε ο Τρεπεκλής στο 70' (απέκρουσε ο Βλάμης) και στο 85' όταν εξ επαφής με το τέρμα πλάσαρε άουτ.

Στο ίδιο διάστημα η Χαλκίδα προσπάθησε σε 2 περιπτώσεις να απειλήσει τον Ταμυναϊκό αλλά οι γηπεδούχοι κράταγαν σχετικά εύκολα τον αντίπαλο τους μακριά από την εστία του Ζωντού.

Διαιτησία: Γκάτσος, Παππάς - Κηρύκος.

ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ (Βαγγ. Ντόβολης): Ζωντός, Κ. Πέππας (83' Δημ. Δήμου), Τάκο, Καρατζάς, Βασ. Αναστασίου, Γ. Πέππας (72' Δημ. Ντούρμας), Ι. Σταματούκος, Γ. Ντόβολης (83' Ανγκέλι), Δημ. Τρεπεκλής (83' Πομάρες), Ι. Μώρος (72' Μπράχα), Μανδράκας.

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ (Παν. Ελευθερίου): Βλάμης, Λεσάι, Μαντζουρανάκης, Εντιαγέ (70' Θύμιο), Θαν. Δεληγιάννης, Εφρ. Ζαχαράκης, Απ. Μπαλωμένος, Μπρ. Ακελάουα (61' Σαρρής), Γκιόκας, Αλεξανδρής, Κυριακού (79' Κατσαρής).