Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

΄Eκανε περίπατο ο Ελλήσποντος και πήγε στους ''8''.

Με 5-0 ο Ελλήσποντος πέρασε στους ''8'' του κυπέλλου απέναντι στον Νηλέα Ν. μετά από μια ουσιώδη εμφάνιση και όντας καλύτερος από τον αντίπαλο του.Εκεί όπου τον περιμένει ο Ερμήλιος σε διπλούς αγώνες.

Στο πρώτο ημίχρονο οι δύο ομάδες προσπάθησαν να παίξουν ποδόσφαιρό με τους γηπεδούχους να παίρνουν προβάδισμα στο 12' όταν από σέντρα του Ντούρμα ο Tσούμαρης με καρφωτή κεφαλιά έκανε το 1-0.

Στο 17' οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να μπουν στο ματς κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Κελάι από τον Κόκκινο όμως ο Εγιουρούμ που ανέλαβε να εκτελέσει το πέναλτι νικήθηκε δύο φορές από τον Κόκκινο.

Στο 30' οι γηπεδούχοι έφτασαν στο 2-0 με πλασέ του Τσούμαρη αφού μετά από ευνοικές κόντρες η μπάλα του στρώθηκς και δεν δυσκολεύτηκε να πλασάρει τον Μπασινά.Τελευταία καλή στιγμή στο ημίχρονο για τον Νηλέα με τον Εγιουρούμ που αστόχησε από καλή θέση.

Στο δεύτερο ημίχρονο απλά οι γηπεδούχοι πολύ καλύτεροι διεύρυναν τον δείκτη του σκορ δίνοντας διαστάσεις στην πρόκριση τους πετυχαίνοντας άλλα τρία γκολ με τους Κατσίμπρα στο 49' 3-0,Τόρα στο 62' 4-0 και Πάνου στο 76' 5-0.

Διαιτητές στο ματς ήταν οι Ντούρας, Πριόνας και Πασχαλίδης.

Ελλήσποντος (Γ. Κρόκος): Κόκκινος, Ντούρμας (46' Ντρέκης), Γίγας, Ρουμπής, Τσούμαρης, Μπόκαρης, Πετράκης, Κατσίμπρας (56' Νικολάου), Πάνου, Μάλλιαρης, Ράζος (59' Τόρα).

Νηλέας Νεοχωρ. Παν. Κοντογιάννης: Προκ. Μπασινάς, Δημολιάνης, Κ. Κότσαρης (75' Κέκης), Σμπιλήρης, Γ. Κότσαρης, Οζότζι, Κελάι, Σακκής, Εγιούρουμ, Σπανός, Γιαγκίνης.