Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Δια πυρός και σιδήρου πέρασε από την Δροσιά.

Μετά από ένα εντυπωσιακό ματς ο Αμαρυνθιακός πέρασε από την Δροσιά ακολουθώντας κατά πόδας την Αρτάκη και προσβλέποντας η διαφορά να μείνει έτσι πριν το μεγάλο μεταξύ τους ντέρμπι σε τρεις αγωνιστικές.

 Στο 25' ότι δεν κατάφεραν οι επιθετικοί του Αμαρυνθιακού το κατάφερε ο Ντούκα εναντίον της ομάδας του που έστειλε με μια περίεργη τροχιά στα δίχτυα της ομάδας του.Στο επόμενο λεπτό ο Σταματάκος έχασε πολύ μεγάλη ευκαιρία να κάνει το 0-2.

Στο 35' το 1-1 ο Σακκάς ανατράπηκε μέσα στην περιοχή το πέναλτι εκτέλεσε ο Μαστροκώστας φέρνοντας το ματς στα ίσια.

Μετά από ένα συναρπαστικό ματς 

Δεύτερο πέναλτι κέρδισε η Δροσιά και το εκτέλεσε στο 37' πάλι ο Μαστροκώστας κάνοντας το 2-1 και έτσι έγινε η ολική ανατροπή.

Μέχρι το τέλος του ημιχρόνου οι φιλοξενούμενοι πίεσαν με διαδοχικά κόρνερ προκειμένου να φτάσουν στην ισοφάριση. Με την λήξη ο Μπαλαμπάνης έχασε μεγάλη ευκαιρία για την ισοφάριση.

Με δύο αλλαγές παρουσιάστηκε στο δεύτερο ημίχρονο ο Αμαρυνθιακός με τους δύο Σκριβάνους και πρίν αλλέκτωρ λαλήσει έφτασε στο 2-2 με τον Δήμου στο 50' μετά απόλάθος του Σωτηρόπουλου.

Στο 54' έδιωξε πάνω στην γραμμή ο Μυτάκης σε σουτ του Σταματάκου σώζοντας την ομάδα του από βέβαιη παραβίαση.Και στο 56' ο Σκριβάνος Π.Λ νίκησε τον Σωτηρόπουλο κάνοντας την ανατροπή πετυχαίνοντας το 2-3.

Στο 75' ο Σκριβάνος Π .Λ έχασε καλή ευκαιρία να κλειδώσει το ματς όμως η κεφαλιά του έφυγε άουτ και στο 80' λίγο έλλειψε να γίνει το 3-3 ομως στην τελευταία στιγμή αποφευχθηκε για τους φιλοξενουμενους η ψυχρολουσία. Στο 88΄σουτ του Μπαλαμπάνη στο δοκάρι κλείνοντας το φύλλο ενός συναρπαστικου ματς.

Διαιτητές ήταν οι Τσακός, Κοντογιαννίδης και Σέρρας.

ΑΠΚΟ ΔΡΟΣΙΑΣ (Λάμπρου): Σωτηρόπουλος, Ι. Διοκμετζίδης, Μυτάκης, Βελαέτης, Ντούκα, Ζουρμπουλής, Αγγελάτος (89' Χατζηλάμπρου), Πετράκης, Γιαλός, Ν. Μαστροκώστας, Σακκάς (61' Μπαζώτης).

ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΣ (Μεθενίτης): Φαλαγγίτης, Π. Τσούτσης, Μπαλαμπάνης, Σπυράκης (46' Παν. Δημ. Σκριβανος), Σελ. Μυρτέζα, Τσολάκος (32' λ.τρ. Τύρπος), Σταματάκος (84' Βεσέλι), Κοτρογιάννης (46' Παν. Λ. Σκριβάνος), Βεζιρτζόγλου, Δήμου, Σκαθαρούδης (80' Μπατζέλης).