Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Νίκη κατηγορίας το Αυλωνάρι

 Σπουδαία νίκη σημείωσε το Αυλωνάρι επί του αξιόμαχου Ηρακλή Ψαχνών στο Γήπεδο Ν. Κούκης, μια νίκη που συνοδεύτηκε από εξαιρετική εμφάνιση, σε ένα αγώνα με ποιότητα. Από την άλλη πλευρά ο Ηρακλής Ψαχνών έπαιξε δυνατά είχε και αυτός τις ευκαιρίες του αλλά στο τέλος οι γηπεδούχοι πήραν το σπουδαίο τρίποντο.Μόλις στο 1' οι γηπεδούχοι είχαν καλή στιγμή όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ ου Μπασούκου,η μπάλα πέρασε παράλληλα  στην εστία. 

Στο 21' ο Ηρακλής απείλησε με σουτ του Καραχάλιου ελάχιστα άουτ και στο 35' πλασέ από κοντά του Στρατή έφυγε ελάχιστα άουτ.

Στο 40' το Αλωνάρι άνοιξε το σκορ με τον Πιλάτη που επιχείρησε ψηλοκρεμαστό στουτ έξω από την περιοχή που κατέληξε στα δίχτυα 1-0.

Τρία λεπτά αργότερα πλασέ από κοντά του Μπασούκουβ απέκρουσαν οι αμυντικοί πάνω στην γραμμή.

Στο 45' ο Ηρακλής έχασε μεγάλη ευκαιρία όταν μετά από φάουλ του Καραχάλιου ο Χροναίος με διπλή επέμβαση κράτησε το μηδέν.

Στο 50' επέκρουση του γκολκίπερ σε φάουλ του Ανδρέου.

Νέα ευκαιρία για το Αυλωνάρι στο 61' με τον Σολάκου και στο 72' με τον Τραγκότι.

Στο 89' το Αυλωνάρι κλείδωσε την νίκη όταν ο Μπάρδι έδωσε πάσα η ποία τελικά κατέληξε στον Πιλάτη που σημείωσε το 2-0 .

Ευκαιρία έχασε στις καθυστερήσεις και ο Ηρακλής σε σουτ του Στρατή που απέκρουσε εντυπωσιακά ο Χροναίος.

Αυλωνάρι (Γιάννης Μπασούκος): Χροναίος, Πιλάτης, Ανδρέου, Ξυράφης, Μαστροκώστας, Κηπιώτης, Σολλάκου, Κατσούλας, Γλυκός, Δ. Μπασούκος, Ντραγκότι.

Ηρακλής Ψαχνών. Μίχος, Φιόλα, Σταματίου, Ι. Μπίτζος, Παπίλας, Γκούρλας, Δ. Τσούτσης, Σ. Μπίτζος, Στρατής (73′ Στούπας), Καραχάλιος, Γ. Μακρής.