Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Χρυσό-εξάποντο ο Απ.Ερέτριας επί των Αλατσάτων.

Ο Απ. Ερέτριας πέτυχε μεγάλη νίκη στο ντέρμπι των ομάδων που προσπαθούν να αποφύγουν τον υποβιβασμό επί των Αλατσάτων με το χρυσό πέναλτι του Μέτσιο. 

Στο 35' ο Μέτσιο κέρδισε πέναλτι το εκτέλεσε ο ίδιος και άνοιξε το σκορ κάνοντας το 1-0 για τους γηπεδούχους δίνοντας μεγάλη ανάσα στους Ερετριανούς που καίγονταν για τους βαθμούς της νίκης.

Άλλη καλή ευκαιρία με το τέλος του ημιχρόνου το σουτ του Θανάσι έδιωξε ο Τσιμπός εντυπωσιακά σε κόρνερ σώζοντας την ομάδα του και διατηρώντας το εύθραυστο 1-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι οπισθοχώρησαν και των Αλατσάτων πίεσαν με μια καλή φάση στο 60' με σουτ  του Ζαχαριάδη να αποκρούει ο τερματοφύλακας της Ερέτριας.Και στο τέλος το δοκάρι του Ναβροζίδη γλύτωσε τους γηπεδούχους οι οποίοι έφυγαν με το πολύτιμο τρίποντο.

Διαιτητέςς ήταν οι Χουλιαράς, Ρουυμπής και Αλεξίου.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ (Δημήτρης Ακριτίδης): Ναβροζίδης, Πεππές, Αρχοντούλης, Μπασούκος, Τοουρφέ, Θαλασσινός, Παναγιώτου (58′ Τάγκας, 60′ Θ. Συκάς λ.τ.), Λ. Κιάκης (85′ Αρ. Συκάς), Θανάση, Μέτσιο, Ρούσσος (85′ Τρεγκάι).

ΑΛΑΤΣΑΤΑ (Τάσος Ταυταρίδης): Τσιμπός, Σταμέλος, Β. Ντεγιάννης, Θ. Ντεγιάννης, Χ. Κουτσαυλής, Αγγελάκης (73′ Θ. Κουτσαυλής), Π. Ζαχαριάδης, Δ. Μήτρου (80′ Καρατζάς), Τσιαμπαλής, Αργυρός, Βλάχος (61′ Ζέρβας).