Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Nτάμπλ στις νίκες οι μικτές Εύβοιας επί της Βοιωτίας.

 


Με δύο νίκες από το γήπεδο του Διστόμου επιστρέφουν οι Μικτές της Ευβοιας απέναντι στις αντιστοιχες της Βοιωτίας .

Κ14 Βοιωτίας-Κ14 Εύβοιας 2-3

Μετά από πολύ καλή εμφάνση η Κ14 της Εύβοιας νίκησε με 3-2 χάρις στο πρώτο ημίχρονο εκεί πυο πέτυχε και τα τρία της γκολ με τους Βλάχο στο 23' ,Γουρνή στο 30' και με τον Μάντη στο 35' για να μειώσουν οι γηπεδούχοι στο 45' και να πετύχουν το δεύτερο τους γκολ στο 65' .

Διαιτητές ήταν οι Μπούνος, Καραπλής και Μπακαλιός

ΕΥΒΟΙΑ (Αργύρης Μαστραγγελής-Παναγιώτης Κοντογιάννης): Χ. Τόγιας, Μπόκαρης, Α. Τόγιας, Γ. Δημητρίου, Δήμου, Ρίννης, Μάντης, Γουρνής, Βλάχος, Μίσχος, Αντωνίου. (Θ. Ψωμαδέλης, Κωνσταντούρας, Πατουλιάς, Βαζούρας, Κροκόδειλος, Μαστραγγελής, Πολίτης, Χότζα, Καλημέρης).

Κ16 Βοιωτίας -Κ16 Εύβοιας 0-3

Με το ευρύ 3-0 νίκησε η μικτή Εύβοιας των Κ16 την αντίστοιχη της Βοιωτίας αφού δεν κινδύνεψε σε κανένα διάστημα του ματς.Τα τρία γκολ των νικητών πέτυχαν οι Οικονόμου (2) και ο Μπαρώνος που μπήκε ως αλλαγή.

Διαιτητές ήταν οι Καραπλής , Μπούνος, Μπακαλιός.

ΕΥΒΟΙΑ (Αργύρης Μαστραγγελής-Παναγιώτης Κοντογιάννης): Αναστασιάδης, Ρέτσας, Δ. Σπύρου, Αδαμόπουλος, Β. Δημητρίου, Βουγιούκας, Α. Τσούμαρης, Καλογιάννης, Οικονόμου, Μήτρου, Αλαφάκης. (Μαρίνης, Ηλίας, Λάμπρου, Αναγνώστου, Σμυρνής, Μπαρώνος, Α. Σπύρου, Γιαννάκης, Τότσι).