Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Εύκολο απόγευμα η Αρτάκη 3-0 επί του Απ.Ερέτριας.

 Συνεχίζει η Αρτάκη να οδηγεί την κούρσα μετά το 3-0 επί του Απ.Ερέτριας στην εμβόλιμη αγωνιστική που έγινε κάνοντας επίδειξη δύναμης.Οι Ερετριανοί μετά το μεγάλο διπλό στο Αλιβέρι ασφαλώς θα αναζητήσουν για την σωτηρία αλλού βαθμούς.

Ο ΑΟΝΑ είχε τα ηνία σε όλο σχεδόν το ματς μην αφήνοντας τους φιλοξενούμενους να αμφισβητήσουν έστω και στο ελάχιστο την ανωτερότητα των πρωτοπόρων.

Στο 14΄μετά από φάουλ του Ταυταρίδη ο Λούκας με κεφαλιά άνοιξε το σκορ με τους παίκτες του Γ.Καρβέλη παρόλη την επιθετικότητα τους να κλείνουν το ημίχρονο με 1-0.

Με την εναρξη του δευτέρου ημιχρόνου στο 56' ο Κανάνι έφτασε στο 2-0 με πλασέ διώχνοντας το άγχος για την ομάδα του για να κλείσει το σκορ στο 62' ο ίδιος παίκτης με σουτ έξω από την περιοχή.

Διαιτητές οι Παπακυριάκος,Πριόνας, Σέρρας.

ΑΡΤΑΚΗ (Γιάννης Καρβέλης): Ανδρούτσος (75′ Τρίκκας), Χατζηστάμου, Καρλατήρας (46′ Χαλιώτης), Ρεπετσάς, Στασινόπουλος, Ζαχαρόπουλος (46′ Σεϊνταράσι), Κανάνι, Σιαράπης, Τόρα, Ταυταρίδης (66′ Τσούπρος), Λουκάς.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ (Δημήτρης Ακριτίδης): Παν. Μπασινάς, Θ. Συκάς, Κριτσιώτης, Μπασούκος, Αρχοντούλης (82′ Ι. Κιάκης), Λ. Κιάκης (75′ Τρεγκάι), Αρ. Συκάς (70′ Βράκας), Πεππές, Μέτσιο (75′ Παναγιώτου), Τάγκας, Θανάση.