Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Νίκη ανόδου τα Νέα Στύρα 1-0 τον Ρομαϊκό

 Διπλό μεγάλης σημασίας πέτυχε η ομάδα των Νέων Στύρων στο γήπεδο ''Αλεξάνδρου'' επί του Ρομαικού στην πρεμιέρα των αγώνων κατάταξης για άνοδο στην β' κατηγορία .

Το παιχνίδι ήταν δυνατό με πολλές μάχες σώμα με σώμα και οι φιλοξενούμενοι αν και έπαιζαν από το 66' με δέκα παίκτες κατάφεραν να διατηρήσουν το υπέρ τους σκορ και με τους γηπεδούχους να χάνουν πέναλτι στο 80' ,πιάνοντας στην ειδική βαθμολογία τους αντιπάλους τους με τρεις βαθμούς.

Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι μοιρασμένο όμως σε μια επίσκεψη των Νότιων στα καρέ του Ρομαικού μετά από κόρνερ του Δήμου ο δραστήριος Αλιάι Α. με κεφαλιά μέσα από την περιοχή πέτυχε το χρυσό γκολ της ομάδας του.

Στο δεύτερο ημίχρονο το ματς έγινε πιο σκληρό και ο Κ.Παπακυριάκος ουκ ολίγες φορές έβγαλε από το τσεπάκι την κίτρινη με αποκορύφωμα την φάση του 66' που μετά από χτύπημα αποβλήθηκε ο σκόρερ των Ν. Στύρων.

Μεγάλη ευκαιρία των γηπεδούχων στο 80 ' όταν πέναλτι που κέρδισε ο Νικολάου εκτέλεσε άστοχα ο Λιατίφης Δ. στερώντας τουλάχιστον τον βαθμό της ισοπαλίας από την ομάδα του.

Η διαιτησία του κ.Παπακυριάκου για την σημασία και την ένταση που υπήρξε στο ματς τα πήγε αρκετά καλά. Βοηθοί με αρκετά καλή απόδοση οι Δάλλας και Ιωάννου.

Ρομαικός(Κατσαρής-Μήτρου): Λουκάς, Νικολαόυ Β, Λιατίφης Π( 57΄' Καλαμιώτης Χρ), Κατσαρής Θ, Μήτρου Ν, Νικολάου Γ, Νικολάου Π( 87' Λουκάς Α.), Μήτρου Χρ(46' Παρίσης), Νικολάου Δ(70 Κατσαρής Στ), Λιατίφης Δ, , Κατσαρής Ν.

Στύρα( Παγκάκης-Καρατζάς): Μπαλτάς, Κρέστας, Καραγιάννης, Μαντζώρος, Μπουλάνος, Κάπο, Αλιάι Α, Τζώρτζης, Πετρτουτσέας, Δήμου(39 Κατσαρής Σ), Αλιάι Αρ.