Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Η Αιδηψός στα ψηλά ,το Αυλωνάρι στα χαμηλά.

Με 2-0 η Αιδηψός νίκησε το Αυλωνάρι αποδεικνύοντας πως φέτος αποτελεί μια σταθερά καλή δύναμη σε αντίθεση με το Αυλωνάρι που παραμένει χαμηλά και πάει να ζήσει ένα ''deja vu¨  όταν περίμενε να δει μέχρι και το τέλος αν θα μείνει στην κατηγορία.

Το 1-0 για τους γηπεδούχους έγινε στο 50' από κεφαλιά του Φώτου μιας και μέχρι τότε οι φιλοξενούμενοι στέκονταν καλά στον αγώνα και κρατούσαν μακριά τους κινδύνους.

Σοτ 88' αποβλήθηκε ο Τριανταφύλου για τους Αυλωναρίτες και την χαριστική βολή έδωσε ο Καραγκούνης μετά από ασίστ του Μπιμπάι στο 92' σημειώνοντς το 2-0.

Προηγουμένως το Αυλωνάρι είχε αγγίξει την ισοφάριση όμως στο 78' ,στο 80' και στο 88' οι Ξυράφης, Τριανταφύλλου και Κατσούλας αντίστοιχα δεν βρήκαν στόχο.

Διαιτητές ήταν οι Βελέντζας, Πριόνας και Σιαπλαούρας.

AO ΑΙΔΗΨΟY (Αναγνώστου): M. Μπιμπάι, Καρατζούδης (91' Kαραγκούνης), Αναστασιάδης, Γάσπαρης, Γιουκάι, Σούμπασης, Μ. Σουλιάδης (72' Ι. Μπιμπάι), Ι. Σουλιάδης, Φώτου, Μηλόπουλος (83' Ε. Γιουκάι), Μακρής.

ΑΟ ΑΥΛΩΝΑΡΙΟΥ (Ι. Μπασούκος): Χροναίος, Τριανταφύλλου, Ανδρέου (81' Μπάρντι), Ξυράφης, Μαστροκώστας, Κηπιώτης, Σολλάκου (76' Κοκκάλας), Κατσούλας, Γλυκός, Δημ Μπασούκος, Ντραγκότι.