Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Το ψυχωμένο Νεοχώρι πήρε βαθμό από τον Ταμυναϊκό

 Σε ένα μέτριο ποιοτικά αγώνα που έγινε το απόγευμα του Σαββάτου στο Ν. Κριεζώτης ο ψυχωμένος Νηλέας Νεοχωρίου παρότι ουραγός της βαθμολογίας απέσπασε τον βαθμό της ισοπαλίας (0-0) από τον 3ο του βαθμολογικού πίνακα Ταμυναϊκό.

Οι τυπικά γηπεδούχοι παρά το γεγονός ότι κατέβηκαν στο γήπεδο με μόλις 12 ποδοσφαιριστές (ο 12ος ήταν τερματοφύλακας) και από το 65' έμειναν με παίκτη λιγότερο (λόγω αποβολής) έπαιξαν με πάθος και αυταπάρνηση απέναντι σε ένα ανώτερο αντίπαλο και όσο ο χρόνος πέρναγε και κράταγαν το μηδέν στην άμυνα  έπαιρναν μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και τελικά κατάφεραν να κάνουν ουσιαστικά την έκπληξη της ημέρας.

Ο Ταμυναϊκός δεν έβγαλε την ενέργεια που είχε σε άλλα παιχνίδια έδειχνε σε κάποια διαστήματα νωθρός , δεν μπορούσε να διασπάσει την αμυντική λειτουργία των γηπεδούχων και σε 2-3 περιπτώσεις που τα κατάφερε βρήκε απέναντι του τον τερματοφύλακα του Νηλέα Κιούση που όταν χρειάστηκε ήταν πολύ καλός.

Στο 30' από ωραία παράλληλη πάσα του Πέππα ο Μπράχα δεν μπόρεσε από κοντά να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Κιούση.

Στο 31' ο Κιούσης απέκρουσε σουτ του Πέππα μέσα από την περιοχή και πλάγια και στο 42' ο κίπερ του Νηλέα έβγαλε με φανταστική απόκρουση σουτ του Ντόβολη.

Στο 64' και στο 74'' ο Κιούσης πάλι απέκρουσε στην πρώτη περίπτωση σουτ του Τρεπεκλή και στην δεύτερη κεφαλιά του Ντούρμα.

Στο 89' ένα μακρινό σουτ του Εγιουρούμ πέρασε έξω από τα δοκάρια του Ζωντού και την ίδια τύχη είχε ένα σουτ του Δήμου στις καθυστερήσεις.

Από το 65' το Νεοχώρι έπαιζε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Τζόκα με 2η κίτρινη.

Διαιτησία: Κούκουρα, Τζότζολης - Τσόπας

ΝΗΛΕΑΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ (Αλ. Σταματίου): Κιούσης, Μαστροκώστας Μ, Σακκής, Σμπιλίρης, Τζόκας, Κελάϊ, Κοτσαρης Γ, Κότσαρης Κ, Εγιουρούμ, Μαστροκώστας Αν, Γιαγκίνης.

ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ (Βαγγ. Ντόβολης): Ζωντός, Πόγκας (67' Δήμου), Τσολάκος, Καρατζάς, Τάκο, Αντζέλι, Πέππας Γ, Ντόβολης (58' Μώρος), Μπράχα, Τρεπεκλής, Ποδαράς (58' Ντούρμας).

* Αρκετός ο κόσμος που παρακολούθησε την αναμέτρηση

* Στην ίδια εξέδρα και σε μικρή απόσταση μεταξύ τους παρακολούθησαν τον αγώνα οι πρόεδροι των δύο  ομάδων Περιβολάρης Νίκος και Κατσινόπουλος Αναστάσιος

* Στις εξέδρες του Ν. Κριεζώτης και ο πρώην Δήμαρχος Κύμης - Αλιβερίου Δημήτρης Θωμάς