Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Πρεμιέρα με νίκη ο Ατρόμητος στην Κήρινθο

Στο 90' ο Ατρόμητος Βασιλικών πήρε το τρίποντο μέσα στην Κήρινθο επικρατώντας της ΑΕ Κηρίνθου με 1-0, σε ένα αγώνα που ήταν αμφίρροπος στο πρώτο μέρος που χάθηκαν ευκαιρίες, ενώ στην επανάληψη οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο, πίεσαν αλλά δεν κατάφεραν να βρουν δίχτυα. Μάλιστα στο τελευταίο γκολ δέχθηκαν το γκολ που έδωσε στον Ατρόμητο την νίκη. 

Μεγάλη φάση για τους φιλοξενούμενους στο 15' με τον Τσιβίκα να πλασάρει και τον γκολκίπερ της Κηρίνθου  να σώζει την εστία του.

Στο 43' ο Θαλασσινός Ι έχασε τετ-ατε με τον γκολκίπερ του Ατρομήτου να σώζει την εστία του.

Αυτό που δεν κατάφερε η Κήρινθος το κατάφερε ο Ατρόμητος Βασιλικών στο 90' με τον Γοργομάτη να πλασάρει μετά από πάσα του Στεργίου γράφοντας το τελικό 0-1.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Πόγκας- Αλεξίου- Δασκαλόπουλος.

ΑΕΡ Κηρίνθου. (Γιώργος Τσαραμίρσης):

 Παμφίλης, Ι. Θαλασσινός, Α. Μόσχου (80′ Τριανταφύλλου), Ε. Μόσχου, Κωνσταντός, Σ. Σταμούλος (68′ Καστανιώτης), Καρίτσι (68′ Ι. Σταματέλος), Π. Σταματέλος, Αλεξίου, Ι.Β. Θαλασσινός, Ισαλλάρι (80′ Θωμάς).

Ατρόμητος Βασιλικών.  (Σωκράτης Πολίτης): 

Μ. Αντωνίου, Σ. Κρυσταλόγιαννης (80′ Περήφανος λ.τ.), Γ. Περήφανος, Δ. Θεοχάρης (46′ Πολίτης), Μ. Μιχαλόπουλος, Σελίμης, Α. Γοργομάτης, Η. Στεργίου, Τσιβίκας (88′ Βαλτάς), Γαβριήλ, Γιαννακάρας.