Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Αυλωνάρι και Όλυμπος έμειναν στο Χ

 Σε ένα αγώνα που είχε τέσσερα γκολ και δύο αποβολές Αυλωνάρι και Ολυμπος Γυμνού μοιράστηκαν γκολ και βαθμούς με το ισόπαλο 2-2.
Δυνατά ξεκίνησε ο αγώνας με τους φιλοξενούμενους να ανοίγουν στο 7' το  σκορ με γκολ που σημείωσε ο Τσούμαρης 0-1.
Το Αυλωνάρι ισοφάρισε στο 15' με γκολ που πέτυχε ο Μπασούκος 1-1.
Μετά από τέσσερα λεπτά στο 19' οι γηπεδούχοι έκαναν την ανατροπή με γκολ που σημείωσε ο Κατσούλας 2-1 και έβαλε σε θέση οδηγού το Αυωνάρι.
Με αυτό το σκορ πήγαν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια.
Στην επανάληψη ο αγώνας ήταν μοιρασμένος με τις δύο ομάδες να έχουν καλές στιγμές και τους γηπεδούχους να έχουν ελαφρά υπεροχή.
Στο 68' ο Ολυμπος έμεινε με δέκα παίκτες λόγο αποβολής του Σακκή με απ' ευθείας κόκκινη κάρτα για σκληρό μαρκάρισμα.
Στις καθυστερήσεις 95' Αποβλήθηκε ο Αρχηγός των γηπεδούχων Παπίλας με δεύτερη κίτρινη λόγο φάουλ και στην συνέχεια  δόθηκε πέναλτι όταν η μπάλα βρήκε χέρι αμυντικού στην περιοχή, μια φάση που σήκωσε θύελλα διαμαρτυριών από τους γηπεδούχους.
Την εκτέλεσε ανέλαβε ο Ντούρμας που ευστόχησε για να πάρει τον πόντο ο Όλυμπος από το Αυλωνάρι. Τελικό σκορ 2-2

ΑΟ Αυλωναρίου: 

Κούκης, Νόνας, Ανδρέου, Ξυράφης, Παπίλας, Κηπιώτης, βαρντι, Κατσούλας, Παππάς, Μπασούκος, Μαστροκώστας ( Τσιακος, Γκιούλι, Σολάκου, Παπαρήγας, Μολές, Ντάϊκο, Μπρεγκανάκου, Καρτελιάς).


Ολυμπος Γυμνου:
Σακκής, Μωραίτης, Τουλούμης, Σμπιλίρης, Ρόγκας, Τοπάλι, Τσούμαρης, Ντούρμας, Κικκάλας, Μπαρώτας, Σακκής Ν ( Νικολάου, Τσώκος, Τσούμαρης Κ, Ζαχαριάς, Καρλατήρας, Ρόγκας Αντ, Κοβος, Βλάχος, Κουσερής).