Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Με σφραγίδα Σίμωση ο Ταμυναϊκος την πρόκριση

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Γιάννη Σίμωση που πέτυχε χατ τρικ παρά το γεγονός ότι πέρασε στον αγώνα στο 64' ο Ταμυναϊκος νίκησε μέσα στην Αμάρυνθο τον Αμαρυνθιακό με 4-2 στην παράταση και πέρασε στη επόμενη φάση του λιγκ καπ.

 Μόλις στο 5' ο Μπαλαμπάνης επιχείρησε σέντρα από αριστερά η μπάλα έμεινε στην καρδιά της άμυνας και ο Τόρα με ωραίο πλασέ την έστειλε στα δίχτυα κάνοντας το 1-0.

Στο 12' ο Μώρος από πάσα του Τόρα βγήκε στην πλάτη της άμυνας από θέση μέσα δεξιά πλασαρε τον Κότσαρη ο οποίος απέκρουσε προσωρινά και στην συνέχεια απομάκρυναν οι αμυντικοί.

Στο 31' ο Ταμυναϊκος έκανε το 1-1 όταν ο Χαλιώτης γύρισε την μπάλα πίσω λανθασμένα και ο Γλυκός που έγινε κάτοχος με ψυχραιμία πλάσαρε εύστοχα τον Φαλαγγίτη.

Στο 44' ο Σεϊνταρασι από θέση μέσα αριστερά έκανε σουτ που πέρασε άουτ.


Στο 49' ο Σεϊνταρασι βρέθηκε σε θέση αριστερά έξω από την περιοχή του Κότσαρη έκανε κίνηση προς τον άξονα και με δεξί σουτ έστειλε την μπάλα στην κλειστή γωνία του τερματοφύλακα κάνοντας το 2-1.

Στο 55' ο Βαγγέλης Ντοβολης έκανε τις πρώτες του αλλαγές βγάζοντας τους Ματζουρανάκη και Γλυκό περνώντας στη θέση τους Σταματούκο και Μπράχα.

Στο 59' ο Κότσαρης βγήκε έγκαιρα από την εστία του και πρόλαβε την λομπα που επιχείρησε ο Μώρος.

Στο 64' ο Σίμωσης πέρασε στην θέση του Πέππα.

Μετά από δύο λεπτά στο 66' ο έμπειρος επιθετικός πέρασε την μπάλα στον Σταματούκο ο οποίος κέρδισε πέναλτι.

Ο Σίμωσης που ανέλαβε την εκτέλεση έκανε το 2-2.

Στο 70' ο Μυρτεζα πέρασε στην θέση του Χαλιώτη.

Στο 72' ο προπονητής του Ταμυναϊκου έκλεισε τις αλλαγές του βάζοντας τον Μπελίτσιο στην θέση του Πόγκα και τον Αντζέλι στην θέση του Ντόβολη.

Στο 80' δυνατό διαγώνιο σουτ του Σίμωση πέρασε λίγο άουτ.

Στο 84' αλλαγή για τον Αμαρυνθιακο στη θέση του Κοτρογιάννη πέρασε ο Τσούμαρης.

Στο 86' ο Κότσαρης έκανε μεγάλη απόκρουση σε δυνατό σουτ του Μπαλαμπάνη.

Με την έναρξη της παράτασης οι προπονητές έκαναν τις εξής αλλαγές.

Για τους γηπεδούχους μπήκε ο Τσούτσης στη θέση του Μωρου και για τους φιλοξενούμενους μπήκε ο Κονόμι στην θέση του Κανάνι.

Στο 107' από λάθος γύρισμα στον Φαλαγγίτη ο Σίμωσης μπήκε στην φάση αλλά ο τερματοφύλακας του Αμαρυνθιακου απέκρουσε.

Στην εξέλιξη της φάσης πάλι από λάθος της άμυνας των γηπεδούχων ο Σίμωσης κέρδισε πέναλτι από τον Φαλαγγίτη και το εκτέλεσε εύστοχα ο ίδιος γράφοντας το 2-3 στο 108'.

Στο 110' φοβερό σουτ του Μπαλαμπάνη κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι του Κότσαρη.

Στο 114' βγήκαν ο Μπαλαμπάνης και ο Κολιόπουλος και μπήκαν οι Σκριβάνος και Σπυράκης.

Στα επόμενα 2-3 λεπτά ο Αμαρυνθιακος πίεσε αλλά η αμυντική λειτουργία του Ταμυναϊκου και ο Κότσαρης ανταποκρίθηκαν στην πίεση.

Στο 120' ο Μπελιτσιος εκτέλεσε φάουλ και ο Γιάννης Σίμωσης με φοβερή κεφαλιά έκανε το 2-4 γράφοντας τον επίλογο του αγώνα.

Αμαρυνθιακός. (Δ.Βαλκάνος): Φαλαγγίτης, Κολιόπουλος, Τάκο, Γ.Θ. Τσολάκος, Μπαλαμπάνης, Χαλιώτης, Σεϊνταράσι, Σιαράπης, Τόρα, Κοτρογιάννης, Μώρος. (Κριτσιώτης, Τσούμαρης, Σκριβάνος, Πάττας, Ζουλιώτης, Τσούτσης, Σ. Μυρτέζα, Σπυράκης, Μετοχιάτης).

Ταμυναϊκός. (Βαγγ. Ντόβολης): Κότσαρης, Πόγκας, Δήμου, Φωτιάς, Αναστασίου, Γ. Πέππας, Ντόβολης, Ζαχαρόπουλος, Γλυκός, Κανάνι, Μαντζουρανάκης. (Κιάτος, Μπελίτσος, Κονόμι, Πρ. Μπασινάς, Μπράχα, Σταματούκος, Ποδαράς, Αντζέλι, Σίμωσης).