Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Πέρασε η Αιδηψός από τον Σταυρό


Πρεμιέρα σήμερα για το ποδόσφαιρο της Εύβοιας για τη νέα αθλητική χρονιά με αγώνα Κυπέλλου μεταξύ του ΑΠΣ Σταυρού και του ΑΟ Αιδηψός, με την Αιδηψό να ξεκινά με το «δεξί» και να περνά στην επόμενη φάση, νικώντας με 1-0.

Ο αγώνας ήταν δυνατός, με γρήγορες εναλλαγές και με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να βρουν τα πατήματά τους μετά την ανάπαυλα του καλοκαιριού.
Στο πρώτο μέρος του αγώνα προσπάθησαν και οι δύο ομάδες για το σκορ χωρίς όμως να δημιουργηθεί η μεγάλη φάση, εκτός από μία επίθεση των γηπεδούχων που η μπάλα «έγλειψε» το δοκάρι καταλήγοντας άουτ και με τον Καλλίτση από πλευράς Αιδηψού να βγαίνει αναγκαστικά από τον αγώνα.
Στο δεύτερο μέρος η εικόνα άλλαξε, με τον Σταυρό να προσπαθεί να γίνει απειλητικός δημιουργώντας κάποιες καλές εν δυνάμει φάσεις, χωρίς όμως να καταφέρνει να βρει στόχο. 
Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν και αυτοί να πιέσουν και σε φάση στημένη από τη σέντρα στο 72΄, η μπάλα μπήκε στην περιοχή όπου ήταν ο Γιάννης Κυριακού («Τσούξον») ο οποίος  σούταρε για γκολ με τον τερματοφύλακα πέφτει σωστά και να αποκρούει στρώνοντας όμως  την μπάλα και πάλι στον επιθετικό της Αιδηψού, που βρήκε ουσιαστικά ανυπεράσπιστη την εστία και απλά πλάσαρε προς τα δίχτυα, γράφοντας το 0-1 και διαμορφώνοντας και το τελικό αποτέλεσμα.

ΑΠΣ Σταυρού (Νίκος Κιαπέκος): 
Α. Καρκαλής, Βογιατζής, Χασάνδρας, Γκρινιάρης, Σ. Μπίτζος, Σεΐτης, Σταματίου, Γιούλης, Ντούμας, Γραμματικόγιαννης, Τζαμίχας. 

ΑΟ Αιδηψός (Θανάσης Αναγνώστου): 
Μέλι Μπιμπάι, Καρατζούδης, Αναστασιάδης, Γ. Γιουκάι, Καλλίτσης, Μαυρούτσικος, Μ. Σουλιάδης, Ι. Σουλιάδης, Κυριακού, Τίτο Μπιμπάι, Καραγκούνης. 

Διαιτησία: Βελέντζας (Ρουμπής – Πασχαλίδης)