Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

League Cup:Λύτρωση στο 90'


Με ένα γκολ σχεδόν στην λήξη του ματς η Δροσιά πέρασε στην επόμενη φάση του league cup νικώντας στην Λάμψακο τον Ελλήσποντο με 1-0 και θα κληθεί να αντιμετωπίσει τον Απόλλωνα Ερέτριας.

Το χρυσό γκολ πέτυχε στο 90' ο Σακάς μετά από πάσα στην κόντρα του Διοκμετζίδη αν και οι φιλοξενούμενοι έπαιζαν από το 70' με δέκα μετά την δεύτερη κίτρινη του Ντούκα.

Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα του Γ.Λάμπρου δικαιούταν ένα γκολ όμως στο 5' σουτ του Διοκμετζίδη έδιωξε εντυπωσιακά ο Κόκκινος, στο 10' ο Τσαμούρας σούταρε άουτ από επίκαιρη θέση και στο 35' η κεφαλιά του προωθημένου Βελαέτη βρήκε το οριζόντιο δοκάρι.

Στο ίδιο διάστημα οι γηπεδούχοι βρέθηκαν μια φορά κοντά στο γκολ στο 26' όταν ο Κατσίμπρας από πλάγια πλάσαρε λίγο έξω από το δεξί δοκάρι του Βλάμη.


Στο δεύτερο ημίχρονο μοιράστηκαν οι εντυπώσεις και ενώ όλα έδειχνα παράταση ήρθε το γκολ στο 90' για να δώσει την πρόκριση στους φιλοξενούμενους.

Η διαιτησία του Πόγκα με καλές στιγμές και  κάποιες φορές το ματς πήγε να εκτραχυνθεί από αψιμαχίες όμως με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων αποφεύχθηκαν τα χειρότερα. Πριονας και Κελεπουρης οι βοηθοι του.

Ελλήσποντος(Ευσταθίου): Κόκκινος, Φιόλα, Λέκκας(82' Ντρέκης), Δημητρίου, Γροντής, Γεωργαντόπουλος, Ράζος( 67' Καπουρίδης), Κατσίμπρας, Λάμπρου, Καπατσούλιας(67'Μπόκαρης), Ζαχαριάδης(46' Καράι).

Δροσιά(Λάμπρου): Βλάμης, Μπανάσης, Οικονόμου, Βελαέτης, Ντούκα, Μάλλιαρης(90' Καρατζάς), Διοκμετζίδης, Αγγελάτος(70 Σακάς), Παλαιολόγος, Αργυρός, Τσαμούρας.