Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Αφεντικό στο ντέρμπι η ''Μπάρτσα''.


 Με το εμφατικό 3-0 επικράτησε στο ντέρμπι η Προποντίδα του ΑΟΧαλκίδας στο Στάδιο κάνοντας το 2 στα 2 και δείχνοντας από νωρίς πως ήρθε όχι απλώς για να μείνει αλλά να κάνει και πολύ καλή πορεία.

Οι φιλοξενούμενοι του Π.Τοκπασίδη καθόλη την διάρκεια του αγώνα ήταν εκείνοι που είχαν το πάνω χέρι και όσες φορές επισκέφτηκε τα καρέ του Γαλλή ήταν άκρως πικίνδυνοι.

Απο την πλευρά του ο ΑΟΧ έδειξε αδυναμίες που έχουν να κάνουν με το νεαρό της ηλικίας στο ρόστερ ,την έλλειψη εμπειρίας και έδειξαν ότι θα παλαίψουν με νύχια και με δόντια για την επιβίωση .

Στο 7' σουτ του Γκιόσι πέρασε άουτ, στο 20 ο ΑΟΧ απάντησε με το σουτ του Καλέντζη να πηγαίνει πάνω στον Κουσκούτη,στο 31' ο Τσιαρμπαλής Ε .έπιασε κεφαλιά όμως έδιωξε σε κόρνερ ο Γαλλής και στο 35' ο Κατσαρής νικήθηκε από τον Κουσκούτη.

Στο 40' από σέντρα του Ντεγιάννη ο Γκιόσι μέσα από την περιοχή πλάσαρε τον Γαλλή κάνοντας το 0-1 και μαζί πέτυχε το 3ο φετεινό του γκολ στην κατηγορία.

Στο 45' με το κλείσιμο του ημιχρόνου ήρθε και το 0-2 όταν ο Τσιαμπαλής Ε. μετά από ομαδική προσπάθεια ήταν ο τελικός αποδέκτης και πλάσαρε ιδανικά τον Γαλλή.

Στο β΄ημίχρονο ο ρυθμός έπεσε κατακόρυφα οι φιλοξενούμενοι διατήρησαν με σχετική ευκολία τα κεκτημένα και αφού στο 65' από σέντρα του Κατσαρή ο Σαρρής σούταρε άουτ , στο 87' μπήκε το κερασάκι με το πλασέ του Τσιαμπαλή Ε. να διαμορφώνει το τελικό 0-3.

Καλή η διαιτησία των Κηρύκου,Ιωάννου Α και Κούκουρα με τον ρέφερι να αποδεικνύεται σε κάποιες φάσεις αρκετά φειδωλός στις κάρτες.


ΑΟ Χαλκίς (Βαγγέλης Τόγιας):

Γαλλής, Α. Πατσαβούρας, Μ. Πατσαβούρας, Ανυφαντής, Μάρκου (55′ Μήτρου), Καλέντζης, Μανωλόπουλος, Αγγελάκης (55′ Δούκας), Χιούσκα (70′ Μπαρώνος), Κατσαρής (84′ Τελάλης), Σαρρής.

Προποντίδα (Παναγιώτης Τοκπασίδης): 

Κουσκούτης, Νικολάου, Ντεγιάννης, Μωραΐτης (64′ Ζαχααριάδης), Τσιαρβούλας, Σταθόπουλος, Ι. Παπακωνσταντίνου, Μακρής (78′ Σπύρου), Θ. Τσιαμπαλής (89′ Μαστραντωνάς), Γκιόσι (78′ Γ. Πάλλης), Λ. Τσιαμπαλής (64′ Αθανασίου).