Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Μακρυκάπα - Σταυρός 2-0


Σε ένα ποιοτικό και δυνατό αγώνα η Μακρυκάπα επικράτησε του Σταυρού με δύο γκολ στο δεύτερο μέρος που τις έδωσαν την νίκη, απέναντι σε ένα αντίπαλο που ήταν εξαιρετικός και αξιόμαχος.
Μοιρασμένος ξεκίνησε ο αγώνας με τους γηπεδούχους να έχουν μια μεγάλη ευκαιρία σε τετ-ατε του Ντούμα που πλάσαρε για να σώσει την εστία του ο γκολκίπερ του Σταυρού.
Καλές στιγμές είχε και ο Σταυρός αλλά δεν ήταν ιδιαίτερα επικίνδυνος.
Άλλη μια επέμβαση του Καρκαλή σημειώθηκε στο πρώτο μέρος σε απ' ευθείας εκτέλεση φάουλ του Ντεγιάννη στο 40'.
Η λήξη του ημιχρόνου βρήκε τις δυο ομάδες ισόπαλες χωρίς γκολ.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά και κατάφεραν στο 50' να ανοίξουν το σκορ, όταν μετά από σέντρα του Ζουμπουρλή ο Γκέκας με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα ανοίγοντας το σκορ 1-0.
Με δυνατές μονομαχίες συνεχίστηκε ο αγώνας με τους γηπεδούχους να κρατούν το υπερ τους σκορ και τους φιλοξενούμενους να μην μπορούν να απειλήσουν την εστία των γηπεδούχων.
Στο 81' η Μακρυκάπα κλείδωσε την νίκη, όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Γκούρλας με κεφαλιά σημείωσε το τελικό 2-0.

ΑΟ Μακρυκάπας. (Άγγ Βογιατζής): Μίχος, Λέκκας, Γκέκας, Κικίδης, Προβής, Πασάι, Ζουρμπουλής, Γκούρλας, Λειβαδίτης, Καραντάκης, Ντεγιάννης. (Στούμπος, Βαξεβάνης, Τρίκκας, Παπαγεωργίου, Κηρύκος).

ΑΠΣ Σταυρού. (Ν. Κιαπέκος):
 Καρκαλής, Βογιατζής, Χασάνδρας, Γκρινιάρης, Καλογιάννης, Σεΐτης, Γιούλης,  Γραμματικόγιαννης, Σπανός, Ντούμας, Καραχάλιος. (Τζαμίχας, Σταματίου, Ευσταθίου, Μπίτζος, Κατσαρής, Ρεπετσάς, Χουλιάρας, Γκίκας)