Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Eθνική Μπάσκετ Γυναικών : Media day

 Στο καθιερωμένο media day μία ημέρα πριν το δεύτερο ματς της Εθνικής Γυναικών Μπάσκετ στην Χαλκίδα που έλαβε χώρα στο κλειστό της Κανήθου βρέθηκε το eviagol  και στο οποίο οι πρωταγωνίστριες και ο προπονητής Πέτρος Πρέκας απάντησαν σε ερωτήσεις των δημοσιογράφων.

Η Εθνική των γυναικών που έχει κάνει σπίτι της το κλειστό της Χαλκίδας μετά την ήττα στο πρώτο ματς με τις Ιταλίδες προχθές δίνουν αύριο το δεύτερο ματς εναντίον της Τσεχίας.

Ο κόουτς της ομάδας Πέτρος Πρέκας όπως και η αρχηγός Σπανού κάλεσαν τον κόσμο στο γήπεδο προκειμένου να βοηθήσει στην προσπάθεια για νίκη της ομάδας μας .Βέβαια να σημειωθεί πως και οι ΄τεσσερις ομάδες του ομίλου Ιταλία,Ελλάδα, Τσεχία και Γερμανία σαν οικοδέσποινες έχουν πάρει το εισιτήριο για τα τελικά της διοργάνωσεις το 2025.

Όμως οι νίκες σε αυτό τον όμιλο είναι κάτι παραπάνω από χρήσιμες καθώς θα υπάρξει ευνοικότερη κλήρωση στα τελικά ανάλογα με την θέση των ομάδων στον όμιλο συν το γεγονός της ανόδου στο ranking της FIBA .

 To παιχνίδι με την Τσεχία θα αρχίσει στις 17.00 την Κυριακή στο κελιστό Κανήθου με την αντίπαλο της εθνικής να έρχεται από την ήττα με μεγάλη διαφορά από τις Γερμανίδες στο πρώτο ματς του ομίλου.